Trackman golfsimulator

TrackMan 4 Launch Monitor

I 2016 gikk Kristiansand Golfklubb til innkjøp av to helt nye Trackman golfsimulatorer. Simulatorene er blant det mest avanserte som finnes på markedet og benyttes av både profesjonelle golfspillere og innendørssentre verden over. Ønsker du å lese mer om simulatorene, klikk på linken: Trackman

Selv om simulatorene er utrolig avanserte, er de også veldig brukervennlige og enkle å bruke. For golfspillere i distriktet er simulatorene et glimrende tilskudd til idretten. I tillegg til å gjøre golf til en helårsidrett, egner simulatorene seg også veldig bra til trening. Ønsker du litt faglig innspill eller nytt golfutstyr, kan du kontakte klubbens Pro for både protimer og Custom Fitting.

For bedrifter eller vennegjenger er det fullt mulig å leie simulatorene til egne arrangementer. Ønsker du pristilbud på dette er det bare å ta kontakt med oss via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For priser og booking, bruk menyen til venstre.

7325 05 12691 (DnB NOR)