Banen

Greenkeeper - Info

21/04/24
En liten oppdatering fra bane. Banen gar begynt å tørke opp etter alt for lang tid med regn. Hull 2 har fått en oppgradering med tanke på større spilleflate og mindre trær. Det samme har hull 7 og hull 8.
Alle tee er luftet og ny sådd. Dette betyr at vi spiller fra matteutslag den første tiden etter åpning.
Alle FW er luftet og ny sådd.
Hele banen har blitt gjødslet så nå venter vi bare på at temperaturen vil holde seg på minst 8 pluss på det kaldeste. Så vil nok veksten av planten øke.
Greene ser bra ut har blitt luftet til riktig tid samt fått 3 foringer av gjødsel (næring)
Det er tatt enorme mengder skog i forbindelse med stormen som var i høst. Dette betyr ar dere vil møte en annen bane en dere er vant til. Mer åpen som gjør at vi får mer sol mer vind inn på banen som igjen skaper bedre trivsel for gress planten.
Vi har gjennomført 2 dugnader der mye bra ble gjort. TAKK!
Det er fortsatt mye skog igjen i skogen, som betyr at vi har ryddet rester av høgst i stabler (vedstabler). Fleste parten av disse befinner seg i rødt hinder og mellom hull 6 og hull 2, i skogen. Disse blir gradvis fjernet i løpet av sesongen. PR dags dato har vi ikke ressurser til å rydde alt løs kvist i skog. Men dette er flytbare hindringer så det er bare flytte dem i en større haug nærmest mulig.

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her