Klubbaktiviteter

Aktiviteter i Kristiansand Golfklubb

Kristiansand Golfklubb har et høyt aktivitetsnivå, både sportslig og sosialt. For oss er det viktig å engasjere medlemmer i både turneringer, trening og andre sportslige aktiviteter. Gjennom uka arrangeres det flere såkalte "ukes turneringer", disse går hver uke og engasjerer mange av klubbens medlemmer. Du kan les mer om disse ved å klikke på menyen til høyre.

Klubbturneringene arrangeres i hovedsak på en lørdag eller søndag, og spilles både singel- og lagturneringer. Disse turneringene spilles over 18 hull og som regel med netto score. Det er både gøy og spennende å spille turneringer, og vi anbefaler selvfølgelig at men deltar på disse.

Det er en del som opplever turneringsspill som litt "skummelt" og det har vi selvfølgelig stor forståelse for. Det vi kan si er at når du først kommer i gang med dette, er det utrolig gøy og ikke minst sosialt. Man trenger absolutt ikke være veldig god i golf for å delta på klubbens turneringer, og for de fleste turneringene finnes det også egen nybegynnerklasse. Så her er det bare å hive seg med....

Kristiansand Golfklubb har også flere andre aktiviteter i form av faste treninger, kurs, demodager, temakurs og custom fitting. Du finner mer informasjon om dette under menypunktet "Pro/trening".

Vi ønsker å være en aktiv klubb og håper jo at så mange som mulig ønsker å delta på de forskjellige aktivitetene vi arrangerer.

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her