Golfsimulator

KGK Indoor - Custom fitting

Kristiansand Golfklubb har de siste 10 årene tilbudt tilpasning av køller til golfspillere. Uansett om du er ny eller etablert golfspiller er det viktig at du har riktig utstyr som passer til deg.  Det finnes utrolig mye forskjellig utstyr på markedet og det er veldig lett å bli forvirret eller usikker på hva som passer akkurat deg. Mange vurderer derfor om de burde ha custom fitting eller ikke. Custom fit eller ikke? Vi har utstyr som passer alle.

Hvis du lurer på om du skal ha stålskaft eller grafittskaft, hvilken flex du må ha på skaftet, eller bare hvilken køllemodell som passer deg best? Da er custom fitting noe for deg. Med custom fitting finner vi ut av dette og mye mer, og vi finner hva slags kombinasjon av køller som passer din sving og spill. Vi bruker analyseverktøy fra markedslederen Trackman til våre kølletilpassininger.

Custom fitting tar 40 min og koster 300,- i tillegg til utstyr. Vi fører disse merkene:

Ping, Callaway, Wilson, Cobra, Titleist, Mizuno, Cleveland, Taylor Made.

Mandager   10:00 - 16:00
Tirsdager  14:00 - 20:00
Onsdager  10:00 - 16:00
Torsdager  14:00 - 20:00

Custom fitting kan bookes ukentlig via proshop eller Marius.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her