Klubben

Samarbeidspartnere i Kristiansand Golfklubb

Samarbeidspartnere

Memo Shipping AS

Your shipping partner on oversized and heavy cargo. Gå til nettside

Malco AS

Malco AS leverer alle typer tjenester innen malerarbeider, tapetsering, flytsparkling/lydgulv, gulvlegging, epoxy- og industribelegg samt at vi har eget sprøyteverksted. Vi er stolte av å bygge videre på den tradisjon og erfaring som har vært vårt varemerke i 75 år. Det gjør at du som kunde får en trygg og pålitelig leverandør med lang erfaring. Vi utfører allsidige malertjenester på større nybygg, boliger og rehabilitering/oppussing av private, næring- og offentlige bygg.
Malco har egen gulvavdeling som leverer og legger alle typer vinylbelegg, våtrom, tepper og designgulv.

Ta kontakt og vi garanterer en ryddig, seriøs og kvalitetsmessig utførelse. Gå til nettside

Carisma AS

Vi er en fullservice forsikringspartner for Tryg Forsikring og hvor det nå er inngått et samarbeid med Norges Golfforbund. Du kan lese mer om samarbeidet både hos NGF og Tryg Forsikring.

Carisma AS har kontorer både i Kristiansand og Mandal hvor vi gjerne hjelper deg med å finne rette forsikringer og utnytte tilbudet gjennom Norges golfforbund. Klikk på logo for å finne kontaktinformasjon til oss.
Gå til nettside

Twentyfour

Det å gå tur og være aktive utendørs er en del av den norske folkesjela. Fra høye tinder til urbane gater koser vi oss utendørs, uansett hvor dårlig vær det er.

Det finnes til og med et eget norsk ordtak for dette: Det er ingen krav eller regler for det å være utendørs. Det holder så lenge du er ute! og, selv om mange liker seg på fjellet eller langt inne i villmarken, går vi flest turer og er mest ute i nærheten av der vi bor, sammen med de vi er nærmest.
Gå til nettside

Dagfin Skaar AS

Et rådgivende ingeniørfirma innen bygg og anlegg. Medlem av Rådgivende Ingeniørers Forening, RIF.

Med over 40 års erfaring påtar vi oss oppdrag innen:
* Bygge- og anleggsteknikk
* Geoteknikk
* Brannprosjektering
* Bygningsfysikk
* Miljøprosjektering
* Miljøsanering- og ombrukskartlegging
* Arkitektur
* Regulering
* Prosjekt- og byggeledelse
* Undervannsinspeksjoner
* Tilstandsanalyser
* Rehabilitering av bygningskonstruksjoner Gå til nettside

Abacus It AS

Vi vet at din bedrift blir mer effektiv og lønnsom med de rette IT-systemene. Med våre skybaserte løsninger hjelper vi deg jobbe smartere gjennom å automatisere dine prosesser. Dette fikser vi. Så kan du konsentrere deg om din kjernevirksomhet. Gå til nettside

Neumann Bygg Sørlandsparken

Vå avdeling i Sørlandsparken har hovedfokus mot den profesjonelle delen av byggebransjen og vi besitter en betydelig spisskompetanse innenfor mange områder. Vi har to avdelinger i Kristiansand, Sørlandsparken og på Mjåvann. Vi ønsker selvfølgelig også privatkunder velkommen til vår butikk.

Medlemsfordel: 15% rabatt på alt av varer hentet på lager
Gå til nettside

Kristiansand Elektro AS

Vi er det eneste firma i Kristiansand som kan gjennomføre de fleste prosjekt med bare egne ansatte. Med norskspråklige medarbeidere med norske fagbrev og godt utstyrte servicebiler arbeider vi aktivt for å holde avtaler på en bedre måte enn en del håndverkere, og ønsker å bidra til at private og bedrifter kan overlate koordineringen av jobben til oss Gå til nettside

Tømmerstø Brygge

Snarkjøp er en landsdekkende dagligvarekjede som ble etablert i 2013, med hovedkontor i Kristiansand. Kjeden har fokus på, og konsentrerer seg om små- og mindre dagligvarebutikker i Norge.

Essensen i Snarkjøp-konseptet innebærer lokalt kremmerskap med frihet for kjøpmann til å bestemme i egen butikk hva gjelder pris, sortiment, kampanjer, osv.

Kjeden er i raskt vekst og får stadig nye butikker rundt om i hele landet.
"Vi er overbevist om at den lokale kjøpmann kjenner sin butikk, kunder og marked best, og tilpasser sin butikk deretter på best mulig måte!

I våre butikker vil du finne et rikt og godt utvalg av dagligvarer m.m. som dekker dine daglige behov."

Daglig leder
Per Eivind Vik
Gå til nettside

Mizuno Norge AS

En rusletur i skogen, ditt første løp eller rekord på maraton. Mizuno har siden opprinnelsen i 1906 hatt mål om å legge til rette for aktivitet, opplevelser og idrettslige prestasjoner. Gjennom små, kontinuerlige endringer over tid, står produktene igjen som brukerens beste venn. Mizuno leverer tekstil, sko og utstyr til en rekke idretter verden over. Mizuno-sko er foretrukket av flere av landets beste idrettsutøvere, grunnet lav vekt og lang holdbarhet, samt god demping, respons og komfort. Gå til nettside

Clarion Hotel Ernst

Velkommen til Kristiansands mest spennende hotellopplevelse! Clarion Hotel® Ernst er hotellet hvor historie møter nåtiden. Praktisk plassert som et landemerke midt i sentrum av Kristiansand, blandes byggets tradisjonelle arkitektur med spennende samtidskunst og internasjonal design. Gå til nettside

Din Reisepartner

Vi skreddersyr gruppereiser med turprogram, overnatting og transport.

Det sies at en firmatur skaper tilhørighet til bedriften i 10 år. Dette er nok fordi mennesker som vanligvis møtes for å jobbe får en mulighet til å se hverandre på helt andre premisser. Litt mer avslappet og litt mer privat. Denne typen opplevelser bygger firmakultur og hjelper til å holde på flinke ansatte. Selv om det er gøy med utfordrende teambuilding-eventer, kan det ofte være nok å spise god mat og snakke med hverandre helt uformelt, for å skape sterkere bånd i virksomheten.

Alle liker å verdsettes og en gruppetur med bedriften er en ypperlig mulighet til å vise ansatte at de er verdifulle.
Ring oss på tlf. +47 38043100 i dag, og vi gir dere raskt et godt tilbud på en gruppereise eller firmatur.

Gå til nettside

HK Motorservice AS

Vi er en av byens største leverandører av alt inne fritidsbåt og er du i markedet for ny eller brukt båt, er det oss du bør kontakte. Vi har nå flyttet inn i helt nye lokaler i Kongsgårdbukta og vi ønsker deg hjertelig velkommen.

Besøk også våre nettsider for mer informasjon Gå til nettside

Sixt Bilutleie Kristiansand

Vi ordner din leiebil raskt, enkelt og billig! Trenger du leiebil i Kristiansand har vi mange tilbud som gjør det gunstig å leie bil hos oss! Ankommer du Kristiansand med fly, er det enkelt å hente din leiebil på Kjevik flyplass. Gå til nettside

Sørlandsreklame AS

Sørlandsreklame er en av Norges ledende leverandører av profilartikler, firmagaver, ja - alt du kan sette logoen din på!

Vår lidenskap er å finne frem til akkurat det produktet du trenger, uansett om det er hyllevare eller spesialproduksjon.

Vi tør faktisk å påstå at vi kan trykke logo på hva som helst! Test oss gjerne ved å ta kontakt på enten telefon eller e-post. Gå til nettside

Slakter Frivold AS

I snart 80 år har Slakter Frivold levert kvalitetskjøtt til Kristiansands befolkning. Det er vi alene om.

Slakter Frivold har vært et kvalitetsbegrep i Kristiansand siden Kristian Frivold etablerte bedriften i 1928. Den gang var det "tjokt" av slaktere i Kvadraturen, og Slakter Frivold holdt til på hjørnet av Rådhusgata og Holbergs gate. I 1985 flyttet vi produksjonslokalene til Søm. I dag er Slakter Frivold Kristiansands eneste gjenværende slakterbutikk.

Slakter Frivold har i snart åtti år stått for rikholdig utvalg, personlig service og kvalitetskjøtt laget av norske råvarer – kvaliteter som skal stå sterkt også i fremtidige generasjoner.
Gå til nettside

DNB

Vi tilbyr et komplett tilbud av finansielle tjenester, blant annet lån, sparing, rådgivning, forsikring og pensjon for personkunder og bedriftskunder. Gjennom bankkontorer over hele Norge, postkontorer, post i butikk, bank i butikk, telefonbank, nettbank, apper, mobiltjenester og internasjonale kontorer er vi til stede der kunden er.

DNB støtter idrett, kultur, ideelle organisasjoner og andre samfunnsnyttige formål med betydelige beløp. Sponsorvirksomheten har som mål å skape ønskede assosiasjoner og økt kjennskap til konsernets merkevarer og skape gode relasjoner til kunder og medarbeidere. I denne forbindelse har DNB også valgt å støtte Kristiansand Golfklubb.
Gå til nettside

Bakgården Bar AS

Historien om Bakgården Bar startet i 1993 og etter 30 års cocktailhistorie i Tollbodgata forbereder vi oss for et nytt kapittel på torvet i Kristiansand.

I løpet av disse årene har vi skapt bølger av kjente trender som har spredd seg utover hele landet. Vi takker alle våre gjester og ansatte som har vært med på reisen og de som blir med videre.

Vårt fokus har alltid vært gjesten og vårt slagord "stamgjest etter èn kveld" lever fortsatt ??. Vi setter fortsatt fokus på gode smaker, hyggelig vertskap og de beste råvarer når vi nå flytter videre. Gå til nettside

Frigstad Bygg AS

Vi er en lokal tømrerbedrift som kan hjelpe deg med alle større eller mindre byggeprosjekter.
Nybygg – rehabilitering – tilbygg – hytter – skadeutbedring – råtearbeid – tak – garasje – terrasse.

Sommeren 2016 stod vi for oppføring av nytt turneringsbygg og køllebod for Kristiansand Golfklubb.
Medlemsfordel: 5 % rabatt på veiledende timepris

SG Armaturen AS

Vi er din spesialist på belysning til bolig- og prosjektmarkedet, og våre produkter er det foretrukne valget for bransjefolk som el-grossister, installatører, arkitekter og belysningskonsulenter.

SG Armaturen ble etablert i 1990 og er et heleid norsk selskap med 10.000m2 hovedkontor og lager i Lillesand. Vi har datterselskaper i Sverige, Danmark, Finland, Benelux, Frankrike, Tyskland, Østerrike og UK, samt en rekke globale distributører. SG Armaturen har også egeneide fabrikker i både Danmark og Kina, med til sammen over 600 ansatte Gå til nettside

Ribe Betong AS

Siden starten i 2005, har Ribe Betong vokst til en av de fremste produsentene i sitt slag på Sørlandet. Med moderne fabrikker og stor kapasitet, kan vi levere ferdig betong til store og små prosjekter i hele regionen.

Ribe Betong skal være et naturlig valg både for profesjonelle og private. Vårt mål er å være best på service. Derfor stiller vi alltid opp når kunden har behov for det, uansett. Vi legger stor vekt på regelmessig oppgradering av maskiner og oppdatering av personell. Dermed har vi til enhver tid det som trengs for å kunne møte kundens krav til kvalitet, kunnskap og leveringspresisjon.
Gå til nettside

Color Line AS

Vi har i mange år vært en god samarbeidspartner av Kristiansand Golfklubb og har bidratt med utallige gavekort som klubben har brukt som premier i sine turneringer. Disse har vært veldig populære og ikke minst for golfreiser til Danmark.

Planlegger du ferietur, enten som privatperson eller bedrift, er det veldig hyggelig om du tar kontakt med oss på terminalen i Kristiansand. Vi har et stort spekter av spennende reisemål., så nøl ikke med å kontakte oss.
Gå til nettside

Elektrotema Agder AS

Vi er en totalleverandør av elektrisk installasjonsmateriell, lys, varme og elektrisk installasjon. Elektrotema er autorisert elektro og teleinstallatør samt godkjent for ansvarsrett. Har egen butikk på Sørlandsparken med det meste inne el-artikler og tilbehør.
Medlemsfordel: 20% på varer fra vår butikk Gå til nettside

NorEngros Gustav Pedersen AS

Firmaet ble etablert allerede i 1876 og er Sørlandets største leverandør av forbruksmateriell.
Hovedkontor, lager og butikk har beliggenhet på Vige, ca. 4 km. øst for Kristiansand. Vi har også butikker i Sørlandsparken, Arendal, Grimstad og Mandal. Samt en bandagist-butikk i Kristiansand sentrum.

Gjennom vår tilslutning til kjeden Norengros AS, har vi sikret våre kunder tilgang til et tidsriktig vareutvalg og konkurransedyktige priser.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel hos oss!
Gå til nettside

Marnar Bruk SA

Vi produserer trykkimpregnert, royalbehandlet og varmebehandlet trevirke til bruk på blant annet fasader, terrasser, tak, støyskjermer og limtredragere. Våre kunder er primært byggevareforretninger, og vi har avtale med de fleste av de store kjedene.

Kristiansand Golfklubb har valg å bruke mye Royalbehandlet materialer i sin profil på og rundt banen.

Medlemsfordel: 15% rabatt på produkter (via Naumann Bygg)
Gå til nettside

YX Gaupemyr

Velkommen til den nye siden til YX Gaupemyr.

Vi har ett flott vaskeanlegg som tar vare på både bilen og miljøet. Sjekk ut vårt fordelaktige abonnement. Med ett abonnement på bilvask hos oss kan du vaske UBEGRENSET antall vask i løpet av perioden. Dett følger bilens registreringsnummer og er ikke mulig å kombinere på flere kjøretøy.

Tilhenger utleie:
Vi har ett stort utvalg av utleiehengere som vedlikeholdes jevnlig. Gå til nettside

Metall Bygg AS

Stålbygg brukes ofte som en fellesbetegnelse på næringsbygg der stål er det viktigste byggematerialet. Bruksområdet til slike bygg er svært bredt fra enkle uisolerte bygg for lagring, til større isolerte bygg for industri og kontorer. Stål brukes da både som bærekonstruksjon, vegger og tak kombinert med ulike isolasjonsmaterialer.

Vi bygger nytt driftsbygg på Kristiansand Golfklubb! Gå til nettside

Otera AS

Vi har mer enn 100 års erfaring innen elkraft. Hva som er moderne endrer seg stadig. Vi har endret oss tilsvarende og leverer fortsatt topp moderne løsninger. Gå til nettside

Vavik & Tønnessen AS

Vi er en fleksibel byggentreprenør som også utvikler egne konsepter, fra oppsett av rene byggkonstruksjoner til komplekser med nøkkelferdige bo-enheter. Vi har også god erfaring med omgjøring av eksisterende bygg regulert til nye formål.

Vavik og Tønnessen er en fleksibel entreprenør som påtar seg oppdrag mest av alt innen industrien, men også til private. Vi utvikler også egne prospekter for salg.

Besøk vår nettsider for mer informasjon om oss.
Gå til nettside

Elektronikk Service AS

Selskapet ble etablert i 1987, og er en salgs- og servicebedrift innen kommunikasjon og elektronikk. Vår forretningsidé er å være totalleverandør av kommunikasjonsutstyr og tjenester til næringslivet.

Elektronikk Service AS har kontorer på Lund i Kristiansand og har i dag 5 ansatte som til enhver tid vil yte sitt beste for at du som kunde skal bli fornøyd.
Elektronikk Service AS er autorisert av Nkom som:

*Ekominstallatør (TIA-RIA-RIE-KIA)
*Telekommunikasjons forhandler
*Radioinstallatør
*Teleinstallatør
*Kabel tv installatør

Vi er også autorisert fra post og teletilsynet for salg/service av konsesjonspliktig radio samband Gå til nettside

Meditek AS

Vi leverer medisinsk teknologi til offentlig og privat sektor både systemer, produkter og service. Våre leverandører og samarbeidspartnere er i aller fremste rekke innen medisinsk tekniske løsninger. Som kunde hos oss kan du forvente god service, sømløs oppfølging, kvalitetsprodukter, uproperitære systemer og profesjonell prosesshåndtering. Alt til konkurransedyktige betingelser. Gå til nettside

Norlock AS

Gjennom snart 40 år har Norlock levert lås og beslag i Agder. De siste 20 årene har vi også levert dører og dørmontasje både til små og store kunder. I vår butikk i Skippergata 93 har vi Sørlandets største utvalg i nøkkelemner samt mange andre spennende varer til bruk både i privat og profesjonell sammenheng. Vi har gjennom alle disse årene opparbeidet stor kunnskap på sikring av bygninger og verdier både for private og for firmaer, både store og små. Besøk oss gjerne i vår butikk, på våre hjemmesider eller følg oss på sosial medier (Facebook og LinkedIn). Gå til nettside

Franzefoss AS

Når gode løsninger teller. Vi håndterer alt av avfall raskt, trygt og effektivt. Spør oss gjerne om trygg makulering av dokumenter, risikoavfall, farlig avfall og alt avfall som papp, metaller, restavfall, jord og stein, matavfall. Våre dyktige medarbeidere gir deg gjerne råd om kostnadseffektive løsninger. Vi lagerfører alt av innsamlingsutstyr fra beholdere til containere.

Medlemsfordel: 20% rabatt på veil pris.

Kontakt oss på:
958 78 000 eller pr epost: post.kristiansand@franzefoss.no

-vi snakkes! Gå til nettside

Hörmann AS

Er en lokal leverandør av garasjeporter og dører til både industri og private. Vi har et stort utvalg av forskjellige produkter og besøk gjerne nettsidene vår for mer informasjon.

Hörmann har også levert porter og dører til nytt driftsbygg på Kristiansand Golfklubb. Gå til nettside

Myhrvold Storkjøkken AS

Myhrvold-Gruppen betjener markedssektorene Dagligvare, Industri og Storkjøkken (Horeca). Som totalleverandør driver vi en landsdekkende virksomhet innen salg og service i Norge, Sverige og Danmark. Vår omsetning utgjør årlig cirka 500 millioner og vi har 120 ansatte i hele firmagruppen. Gå til nettside

Elkem AS

Vi er blant verdens ledende selskaper innenfor miljøvennlig produksjon av metallprodukter og materialer. Hovedprodukter er silisium, solcellesilisium, spesiallegeringer til støperi-industrien, karbon og microsilica. Gå til nettside

EGG Arkitektur AS

Tekst kommer Gå til nettside

Roar Olsen

Maskinentreprenør Roar Olsen er et lokalt firma som driver med gravemaskiner. Firmaet har flere typer gravemaskiner i forskjellige størrelser og utfører det meste innen gravearbeider.

Kristiansand Golfklubb har brukt Roar Olsen i en årrekke til de fleste av klubbens prosjekter. Vi har alltid vært veldig godt fornøyd med arbeidet som er gjort og ikke minst resultatene. For både store og små graveoppdrag, kan vi absolutt anbefale Roar Olsen.

Ønsker du kontakt med for et uforpliktende tilbud, kan han kontaktes på telefon 909 79563

Gumpens Auto Øst

Gumpens Auto Øst er autorisert forhandler av Audi i Vest-Agder. Vi holder til i Sørlandsparken øst for Kristiansand sentrum. Bygget vårt ble ferdigstilt i 2011 og det reflekterer Audi og deres visjon gjennom design, innredning og tekniske løsninger.

Hos oss møter du selgere, kundemottakere og teknikere med god kunnskap om våre produkter – alt for at vi skal kunne ivareta kundene våre på best mulig måte og ta hånd om teknikken i din Audi. Gumpens Auto Øst er en del av Gumpen Gruppen.

Alle våre selgere er Audi-sertifisert. Velkommen til oss! Gå til nettside

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her