Golfsimulator

KGK Indoor - Bruk

Bestille tid
For å benytte deg av golfsimulatorene må du først bestille tid via vårt bookingsystem. Link til dette finner du i hurtigmenyen til høyere eller KLIKK HER. Om du allerede har brukt dette systemet tidligere, kan du logge deg på med brukernavn og passord. Om du ikke har bruker fra før må du registrere deg som ny bruker. Når dette er gjort, er det bare å logge seg inn åog booke simulator.

Forhåndsbetalig
Alle bookinger må nå forhåndsbetales via bookingsystemet. Dette gjør du enten vi bankkort, Vipps eller Verdikort som du enten kjøper i bookingsystemet eller i ProShop/klubbhus. Du finner oversikt over priser i menyen eller ved å KLIKKE HER

PS! Om du ikke skal bruke tiden du har booket i simulatoren, må du avbestille denne i bookingsystemet. For å få penger automatisk tilbake, må dette gjøres minimum 6 timer før du har tid i simulatoren. Om du av en eller annen grunn ikke har gjort dette, må du eventuelt kontakte oss for å få refundert det du har betalt.

Bruk av baller / pegger
Det er kun tillatt å bruke baller som er rene og uten tusjmerker. Viktig at dette overholdes slik at duken/lerretet ikke blir skittent eller får stygge merker. Når du pegger er det greit om du bruker de svarte skumpeggene som ligger inne på simulatoren. Vanlig pegger har en tendens til å fly alle veier og fare for at man får disse i øynene. I tillegg blir det mye rot av disse.

Utstyr
Før du benytter deg av spill på simulatorene er det viktig at alt av golfkøller er vasket og rengjort. Rester av gress og jord vil feste seg på ballen og da også på lerretet til simulatorene. I og med at man må påregne en del fuktig vær gjennom vintersesongen, oppfordrer vi også alle til å benytte rene og tørre sko.

Når du er ferdig
Det er viktig at du avslutter litt før tiden (ca. 5 min.) slik at de som kommer etter deg kan begynne når de skal. Husk også å rydde opp etter deg slik at det er fin og ryddig til de som kommer etterpå.

Er det ingen som skal bruke simulatoren etter deg, må du slå av prosjektor slik at ikke denne står på uten at noen bruker simulatoren.

Er det igen i sentert nå rdu er ferdig husk også å slå av lyset i taket. Det er en bryter på venstre side av nødutgangen inne i lokalet, to ved "Garmin båsen" og en ved inngangsdøren. Lyset over selve mattene ved simulator slår seg av automatisk.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her