golf

Lukk [X]
  Her finner du en oversikt over klubbens samarbeidspartnere. Alle disse bedriftene bidrar på en meget positiv måte og er en viktig del av klubbens drift. Vi retter en stor takk til alle og oppfordrer selvfølgelig våre medlemmer å benytte seg av disse bedriftene.
    aaa   

Mossvold logo

Mosvold Drift AS ble etablert som aksjeselskap i 2008, og har raskt vokst til en betydelig aktør i markedet. Mosvold Drift anskaffet nylig en feiebil som er bygd for å ta hånd om svevestøvet. Anleggsmagasinet har en omtale av bilen.

Selskapet het tidligere Hansen Maskin, og vi har også med oss erfaring fra et firma som tidligere gikk under navnet Brødrene Hansen. I 2008 var vi 5 ansatte, men har vokst til 10 ansatte. 

For mer informasjon om Mosvold Drift kan du besøke vår hjemmeside ved å klikke på logoen til høyre.
*******************

Sixt3

Sixt Bilutleie Kristiansand ordner din leiebil raskt, enkelt og billig! Trenger du leiebil i Kristiansand har vi mange tilbud som gjør det gunstig å leie bil hos oss! Ankommer du Kristiansand med fly, er det enkelt å hente din leiebil på Kjevik flyplass.

******************
DRP

Din Reisepartner skreddersyr golfreiser for 8 personer og oppover. KGK´s medlemmer får 5% rabatt ved bestilling av reise. Dette tilbudet gjelder ikke på de oppsatte turene sammen med Kristiansand Golfklubb. Ta kontakt på telefon 38043100 eller se www.dinreisepartner.no for kontaktinformasjon.

Medlemsfordel: 5% gruppereiser (ikke turene til KGK)

    ******************

Sørlandsreklame


Sørlandsreklame AS - er et profileringsfirma med 14 ansatte. Vi leverer alt av reklame, profilprodukter gaver og arbeidstøy,  med eller uten logo. Vi har også en egen skilt/bildekor avdeling.

Med over 20 års bransjeerfaring skal vi kunne dekke de fleste behov innen profilering. Kontakt Harald i Paulen Haraldsen for et godt tilbud - 950 64401.  mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

    ******************
sl frivold logo original  Slakter Frivold AS - I snart 80 år har Slakter Frivold levert kvalitetskjøtt til Kristiansands befolkning. Det er vi alene om.

Slakter Frivold har vært et kvalitetsbegrep i Kristiansand siden Kristian Frivold etablerte bedriften i 1928. Den gang var det "tjokt" av slaktere i Kvadraturen, og Slakter Frivold holdt til på hjørnet av Rådhusgata og Holbergs gate. I 1985 flyttet vi produksjonslokalene til Søm. I dag er Slakter Frivold Kristiansands eneste gjenværende slakterbutikk.

Slakter Frivold har i snart åtti år stått for rikholdig utvalg, personlig service og kvalitetskjøtt laget av norske råvarer – kvaliteter som skal stå sterkt også i fremtidige generasjoner.

******************
DNB

DNB - tilbyr et komplett tilbud av finansielle tjenester, blant annet lån, sparing, rådgivning, forsikring og pensjon for personkunder og bedriftskunder. Gjennom bankkontorer over hele Norge, postkontorer, post i butikk, bank i butikk, telefonbank, nettbank, apper, mobiltjenester og internasjonale kontorer er vi tilstede der kunden er.

DNB støtter idrett, kultur, ideelle organisasjoner og andre samfunnsnyttige formål med betydelige beløp. Sponsorvirksomheten har som mål å skape ønskede assosiasjoner og økt kjennskap til konsernets merkevarer og skape gode relasjoner til kunder og medarbeidere. I denne forbindelse har DNB også valgt å støtte Kristiansand Golfklubb.

    *******************
KEAS 200
Kristiansand Elektro AS - 
 er det eneste firma i Kristiansand som kan gjennomføre de fleste prosjekt med bare egne ansatte. Med norskspråklige medarbeidere med norske fagbrev og godt utstyrte servicebiler arbeider vi aktivt for å holde avtaler på en bedre måte enn en del håndverkere, og ønsker å bidra til at private og bedrifter kan overlate koordineringen av jobben til oss


 *******************
Ribe Betong

Ribe Betong AS - Siden starten i 2005, har Ribe Betong vokst til en av de fremste produsentene i sitt slag på Sørlandet. Med moderne fabrikker og stor kapasitet, kan vi levere ferdigbetong til store og små prosjekter i hele regionen.

Ribe Betong skal være et naturlig valg både for profesjonelle og private. Vårt mål er å være best på service. Defor stiller vi alltid opp når kunden har behov for det, uansett. Vi legger stor vekt på regelmessig oppgardering av maskiner og oppdatering av personell. Dermed har vi til enhvert tid det som trengs for å kunne møte kundens krav til kvalitet, kunnskap og leveringspresision.

*******************
Rank nr. 1 Rank Nr. 1 AS - er et internasjonalt SEO-byrå med hovedkontor i Kristiansand. Vi har et eget team i Dorchester som dekker Storbritannia, i tillegg til små team spredt rundt i Europa. Vi er en autorisert Google partner og har vår spesialkompetanse innen søkemotor-markedsføring.
 *******************
Frigstad bygg 200

Frigstad Bygg AS - er en lokal tømrerbedrift som kan hjelpe deg med alle større eller mindre byggeprosjekter.

Nybygg – rehabilitering – tilbygg – hytter – skadeutbedring – råtearbeid – tak – garasje – terrasse.

Sommeren 2016 stod vi for oppføring av nytt turneringsbygg og køllebod for Kristiansand Golfklubb.

Medlemsfordel: 5 % rabatt på veiledende timepris

 *******************
BakgårdenLogo liten 

Bakgården Restaurant - Bakgården serverer utmerket mat og drikke i avslappede omgivelser. Dette er stedet for den som setter kvalitet i høysetet

Bakgården Bar - Velkommen inn i vår trivelige bakgård! I 1993 startet vi med en drøm og en ambisjon: Å skape den beste baren med det beste utvalget i Norge.

Bakgården Både & - Både & er en klassisk pub hvor vi serverer skikkelig pubmat og solid norsk husmannskost.

 *******************
Skaar1

Dagfin Skaa AS -  ble etablert august 2000 og er et rådgivende ingeniørfirma innen byggeteknikk. Medlem av Rådgivende Ingeniørers Forening, RIF.

Med over 40 års erfaring påtar vi oss oppdrag innen:

  • Bygge- og anleggsteknikk
  • Prosjekt- og byggeledelse
  • Undervannsinspeksjoner
  • Tilstandsanalyser
  • Rehabilitering av bygningskonstruksjoner
  • Brannprosjektering
  • Radonmåling
*******************


Wave

HK Motorservice AS - Er en av byens største leverandører av alt inne fritidsbåt og er du i markedet for ny eller brukt båt, er det oss du bør kontakte. Vi har nå flyttet inn i helt nye lokaler i Kongsgårdbukta og vi ønsker deg hjertlig velkommen. Besøk også våre nettsider for mer informasjon - HK Motorservice AS

*******************
PiederRo logo2 copy

Værtshuset Pieder Ro
Hos Pieder Ro har vi fokus på vin, mat og hygge. Med beliggenhet på Fiskebrygga har vi til enhver tid tilgang på de beste råvarene fra havet. Gjennom hele året byr vi på en a la carte meny basert på sesongens ferske, kortreiste råvarer av høy kvalitet.

Vi har stor uteservering med småretter i sommerhalvåret. Her sitter du nærmest med tean i tanga. Pieder Ro har også to egne selskapslokaler. Biblioteket som tar opptil 12 personer og Kapteinen som tar opptil 24 personer. Her kan vi tilby Wifi, TV, prosjektor og fint lokale.

Hos oss får du kvalitet, fagkunnskap og service med glimt i øyet.»

*******************
NorEngrosGP OrangeSort

NorEngros Gustav Pedersen AS - ble etablert i 1876 og er Sørlandets største leverandør av forbruksmateriell.

Hovedkontor, lager og butikk har beliggenhet på Vige, ca. 4 km. øst for Kristiansand. Vi har også butikker i Sørlandsparken, Arendal, Grimstad og Mandal. Samt en bandagist-butikk i Kristiansand sentrum. Gjennom vår tilslutning til kjeden Norengros AS, har vi sikret våre kunder tilgang til et tidsriktig vareutvalg og konkurransedyktige priser.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel hos oss!

    
Retura

Retura Sør AS - Håndtering og behandling av avfall er et fagfelt som stadig krever mer spesialkunnskap. Vi i Retura kombinerer høy avfallskompetanse med unik lokalkunnskap. Dette sikrer våre kunder de rette avfallsløsningene – som tar hensyn til både miljø og økonomi. Verdien av smart avfallshåndtering kan være stor. Man sparer både tid, plass, penger og ikke minst miljøet! Vi legger store ressurser i intern kompetanseutvikling og vi er også sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO 9001 og miljøstandarden ISO 14001.

 Kort sagt, vi vet hvordan vi skal hjelpe deg og miljøet på beste måte!

*******************
ege Ege Mur og Betong AS - x
 *******************
naumann120

Neumann Bygg Kristiansand har hovedfokus mot den profesjonelle delen av byggebransjen og vi besitter en betydelig spisskompetanse innenfor mange områder. Vi har to avdelinger i Kristiansand, i Sørlandsparken og på Mjåvann. Vi ønsker selvfølgelig også privatkunder velkommen til vår butikk.

Medlemsfordel: 15% rabatt på alt av varer hentet på lager

 *******************
Color Color Line har i mange år vært en god samarbeidspartner av Kristiansand Golfklubb og har bidratt med utallige gavekort som vi har brukt som premier. Premier som har vært meget populært blant våre medlemmer og gjester. Kristiansand Golfklubb retter en stor takk til alle i Color Line, både for samarbeidet og den gode servicen.
 *******************
Elektropartner

Elektrotema Agder AS er totalleverandør av elektrisk installasjonsmateriell, lys, varme og elektrisk installasjon. Elektrotema er autorisert elektro og teleinstallatør samt godkjent for ansvarsrett. Har egen butikk på Sørlandsparken med det meste inne el-artikler og tilbehør.

Medlemsfordel: 20% på varer fra vår butikk

 *******************
Marna120 


Marnar Bruk AS produserer trykkimpregnert, Royalbehandlet og varmebehandlet trevirke til bruk på blant annet fasader, terrasser, tak, støyskjermer og limtredragere. Våre kunder er primært byggevareforretninger ,og vi har avtale med de fleste av de store kjedene.

Kristiansand Golfklubb har valg å bruke mye Royalbehandlet materialer i sin profil på og rundt banen.

Medlemsfordel: 15% rabatt på produkter (via Naumann Bygg)

 ******************
 naumann120


Neumann Bygg Kristiansand har hovedfokus mot den profesjonelle delen av byggebransjen og vi besitter en betydelig spisskompentanse innenfor mange områder. Vi har to avdelinger i Kristiansand, i Sørlandsparken og på Mjåvann. Vi ønsker selvfølgelig også privatkunder velkommen til vår butikk.

Medlemsfordel: 15% rabatt på alt av varer hentet på lager

 *******************
 Selecta Selecta AS - Uten kaffe stanser arbeidet. Dette er sannheten vi bygger vår virksomhet på. Vi leverer moderne maskiner med et bredt utvalg av kaffe, te og tilbehør til alle typer bedrifter, både store og små. Fri teknisk service og den beste kundehåndtering er inkludert.

 *******************
NOV120 National Oilwell Varco Norway AS - National Oilwell Varco (NOV) har siden 1841 vært opptatt av å gi kundene den høyeste kvalitet av produkter og tjenester innen oljeboring. Med over 700 produksjon-, salg- og servicesentre i verden, leverer National Oilwell Varco kundefokuserte løsninger som tilfredstiller de høyeste krav til kvalitet, produktivitet og miljø innen energiindustrien.

 *******************
Elkem Elkem AS - er blant verdens ledende selskaper innenfor miljøvennlig produksjon av metallprodukter og materialer. Hovedprodukter er silisium, solcellesilisium, spesiallegeringer til støperi-industrien, karbon og microsilica.

 *******************

 

 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2020 av Web Norge