golf

 

Våre samarbeidspartnere 
Her finner du en oversikt over klubbens samarbeidspartnere. Alle disse bedriftene bidrar på en meget positiv måte og er en viktig del av klubbens drift. Vi retter en stor takk til alle og oppfordrer selvfølgelig våre medlemmer å benytte seg av disse bedriftene.

       
  Mossvold logo   Mosvold Drift AS ble etablert som aksjeselskap i 2008, og har raskt vokst til en betydelig aktør i markedet. Mosvold Drift anskaffet nylig en feiebil som er bygd for å ta hånd om svevestøvet. Anleggsmagasinet har en omtale av bilen.

Selskapet het tidligere Hansen Maskin, og vi har også med oss erfaring fra et firma som tidligere gikk under navnet Brødrene Hansen. I 2008 var vi 5 ansatte, men har vokst til 10 ansatte. 

For mer informasjon om Mosvold Drift kan du besøke vår hjemmeside ved å klikke på logoen til høyre.
 
******************
  Sixt3  

 

Sixt Bilutleie Kristiansand ordner din leiebil raskt, enkelt og billig! Trenger du leiebil i Kristiansand har vi mange tilbud som gjør det gunstig å leie bil hos oss! Ankommer du Kristiansand med fly, er det enkelt å hente din leiebil på Kjevik flyplass.

 

******************
  DRP  

Din Reisepartner skreddersyr golfreiser for 8 personer og oppover. KGK´s medlemmer får 5% rabatt ved bestilling av reise. Dette tilbudet gjelder ikke på de oppsatte turene sammen med Kristiansand Golfklubb. Ta kontakt på telefon 38043100 eller se www.dinreisepartner.no for kontaktinformasjon.

Medlemsfordel: 5% gruppereiser (ikke turene til KGK)

    ******************
  DNB  

 

DNB tilbyr et komplett tilbud av finansielle tjenester, blant annet lån, sparing, rådgivning, forsikring og pensjon for personkunder og bedriftskunder. Gjennom bankkontorer over hele Norge, postkontorer, post i butikk, bank i butikk, telefonbank, nettbank, apper, mobiltjenester og internasjonale kontorer er vi tilstede der kunden er.

DNB støtter idrett, kultur, ideelle organisasjoner og andre samfunnsnyttige formål med betydelige beløp. Sponsorvirksomheten har som mål å skape ønskede assosiasjoner og økt kjennskap til konsernets merkevarer og skape gode relasjoner til kunder og medarbeidere. I denne forbindelse har DNB også valgt å støtte Kristiansand Golfklubb.

    *******************
  KEAS 200  
Kristiansand Elektro AS - 
 er det eneste firma i Kristiansand som kan gjennomføre de fleste prosjekt med bare egne ansatte. Med norskspråklige medarbeidere med norske fagbrev og godt utstyrte servicebiler arbeider vi aktivt for å holde avtaler på en bedre måte enn en del håndverkere, og ønsker å bidra til at private og bedrifter kan overlate koordineringen av jobben til oss

 *******************
  Rank nr. 1   Rank Nr. 1 AS - er et internasjonalt SEO-byrå med hovedkontor i Kristiansand. Vi har et eget team i Dorchester som dekker Storbritannia, i tillegg til små team spredt rundt i Europa. Vi er en autorisert Google partner og har vår spesialkompetanse innen søkemotor-markedsføring.
 *******************
  Frigstad bygg 200  

Frigstad Bygg AS - er en lokal tømrerbedrift som kan hjelpe deg med alle større eller mindre byggeprosjekter.

Nybygg – rehabilitering – tilbygg – hytter – skadeutbedring – råtearbeid – tak – garasje – terrasse.

Sommeren 2016 stod vi for oppføring av nytt turneringsbygg og køllebod for Kristiansand Golfklubb.

Medlemsfordel: 5 % rabatt på veiledende timepris

 *******************
  Håndverkeren   Håndverkeren Restaurant & Pub -  Håndverkeren ligger midt i Kvadraturens hjerte (bokstavelig talt), i ett av få overlevende bygg etter bybrannen i 1892. Her har det vært privatbolig, dansesal, brennevinsutsalg, bank og selskapslokaler - før det nå er håndverkere med svennebrev i mat, drikke, atmosfære og opplevelser som forvalter dette historiske sørlandsbygget.

Vi er et sted for almenne forlystelser uansett om du er ute etter ekte pubstemning, lønningstreff, kundekvelder, quiz, konserter, selskap i eget rom, fotballkamper eller spill som biljard, dart og shuffleboard. Det er alltid noe som skjer her på Øvre Torv!
 *******************
  Skaar1  

 

Dagfin Skaa AS -  ble etablert august 2000 og er et rådgivende ingeniørfirma innen byggeteknikk. Medlem av Rådgivende Ingeniørers Forening, RIF.

Med over 40 års erfaring påtar vi oss oppdrag innen:

  • Bygge- og anleggsteknikk
  • Prosjekt- og byggeledelse
  • Undervannsinspeksjoner
  • Tilstandsanalyser
  • Rehabilitering av bygningskonstruksjoner
  • Brannprosjektering
  • Radonmåling
*******************
 


Wave

 

HK Motorservice AS - Er en av byens største leverandører av alt inne fritidsbåt og er du i markedet for ny eller brukt båt, er det oss du bør kontakte. Vi har nå flyttet inn i helt nye lokaler i Kongsgårdbukta og vi ønsker deg hjertlig velkommen. Besøk også våre nettsider for mer informasjon - HK Motorservice AS

 

*******************
  PiederRo logo2 copy  


Værtshuset Pieder Ro
ligger bra til på fiskebrygga i Kristiansand sentrum, uansett om det er sommer eller vinter. Restauranten er har en smakfull maritim innredning. 

På sommeren åpner vi vår store uterestaurant, der vi serverer nydelige småretter og masse godt drikke på uteterrassen.
I restauranten har vi fine lokaler (kapteinsrommet og biblioteket) som passer til selskap fra 10 til 30 personer. 

 

*******************
  NorEngrosGP OrangeSort  

NorEngros Gustav Pedersen AS - ble etablert i 1876 og er Sørlandets største leverandør av forbruksmateriell.

Hovedkontor, lager og butikk har beliggenhet på Vige, ca. 4 km. øst for Kristiansand. Vi har også butikker i Sørlandsparken, Arendal, Grimstad og Mandal. Samt en bandagist-butikk i Kristiansand sentrum. Gjennom vår tilslutning til kjeden Norengros AS, har vi sikret våre kunder tilgang til et tidsriktig vareutvalg og konkurransedyktige priser.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel hos oss!

    
  Retura  

Retura Sør AS - Håndtering og behandling av avfall er et fagfelt som stadig krever mer spesialkunnskap. Vi i Retura kombinerer høy avfallskompetanse med unik lokalkunnskap. Dette sikrer våre kunder de rette avfallsløsningene – som tar hensyn til både miljø og økonomi. Verdien av smart avfallshåndtering kan være stor. Man sparer både tid, plass, penger og ikke minst miljøet! Vi legger store ressurser i intern kompetanseutvikling og vi er også sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO 9001 og miljøstandarden ISO 14001.

 Kort sagt, vi vet hvordan vi skal hjelpe deg og miljøet på beste måte!

*******************
  Pentagon   Pentagon AS - For 40 years, Pentagon Freight has worked to a simple principle: To be recognised by our clients, people, competitors and supply chain as the best-in-class freight forwarding and logistics service provider to the oil and gas industry.
 *******************
  solbygg tannlegesenter  

Solbygg Tannlegesenter AS - Har klinikk både på Lund og i Sørlandsparken, besøk vår nettsider for mer informasjon.

www.solbyggtannlegesenter.no / 38 70 38 38

 

 *******************
  Logo  

G-Travel Norway AS-Norges Største globale reisebyrå for forretningsreisende. Vi hjelper din bedrift å sikre best mulig reise for dine ansatte. Vi sjekker priser fra både fra både Norge og våre internasjonale kontorer.

G Travel leverer også :

Kundeturer, temareiser, fotballreiser og feriereiser mm.

Kontakt oss for en prat: Tlf: 38799800 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 *******************
  metos logo   Metos AS - 
 *******************
  ege   Ege Mur og Betong AS - x
 *******************
  naumann120  

Neumann Bygg Kristiansand har hovedfokus mot den profesjonelle delen av byggebransjen og vi besitter en betydelig spisskompentanse innenfor mange områder. Vi har to avdelinger i Kristiansand, i Sørlandsparken og på Mjåvann. Vi ønsker selvfølgelig også privatkunder velkommen til vår butikk.

Medlemsfordel: 15% rabatt på alt av varer hentet på lager

 *******************
  Color   Color Line har i mange år vært en god samarbeidspartner av Kristiansand Golfklubb og har bidrat med utallige gavekort som vi har brukt som premier. Premier som har vært meget populært blant våre medlemmer og gjester. Kristiansand Golfklubb retter en stor takk til alle i Color Line, både for samarbeidet og den gode servicen.
 *******************
  shoplink logo   ShopLink.no er en nettbutikk som selger merkevarer til en billig penge. Vi er Norges første hybridbutikk, hvor vi henter produkter direkte fra butikk og leverer til kunden. 

Utgangspunktet for Shoplink er å finne den optimale måten å handle på, i et marked som er i kraftig endring. Vi hjelper med å styrke de lokale kjøpmenn, og sikre lokale arbeidsplasser. Vi ønsker at du som kunde skal ha den beste brukeropplevelsen, og jobber kontinuerlig med å utvikle bedre og mer effektive løsninger for deg.

Har du noen produkter du vil selge, eller noen andre spørsmål send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 *******************
  Elektropartner  

Elektrotema Agder AS er totalleverandør av elektrisk installasjonsmateriell, lys, varme og elektrisk installasjon. Elektrotema er autorisert elektro og teleinstallatør samt godkjent for ansvarsrett. Har egen butikk på Sørlandsparken med det meste inne el-artikler og tilbehør.

Medlemsfordel: 20% på varer fra vår butikk

 *******************
   Globetech CMYK  

Globetech AS is a Norwegian ICT (Information and communication technologies) company located in Kristiansand in Norway. Our main focus is on the maritime sector, where WAN optimization, secure and reliable management of IT is our strength. The Globetech engineers have over 10 years of experience in maintaining ICT solutions offshore, world wide.

 *******************
  Marna120   


Marnar Bruk AS produserer trykkimpregnert, Royalbehandlet og varmebehandlet trevirke til bruk på blant annet fasader, terrasser, tak, støyskjermer og limtredragere. Våre kunder er primært byggevareforretninger ,og vi har avtale med de fleste av de store kjedene.

Kristiansand Golfklubb har valg å bruke mye Royalbehandlet materialer i sin profil på og rundt banen.

Medlemsfordel: 15% rabatt på produkter (via Naumann Bygg)

 ******************
   naumann120  


Neumann Bygg Kristiansand har hovedfokus mot den profesjonelle delen av byggebransjen og vi besitter en betydelig spisskompentanse innenfor mange områder. Vi har to avdelinger i Kristiansand, i Sørlandsparken og på Mjåvann. Vi ønsker selvfølgelig også privatkunder velkommen til vår butikk.

Medlemsfordel: 15% rabatt på alt av varer hentet på lager

 *******************
   Pelican 200   Pelican Rouge AS - Uten kaffe stanser arbeidet. Dette er sannheten vi bygger vår virksomhet på. Vi leverer moderne maskiner med et bredt utvalg av kaffe, te og tilbehør til alle typer bedrifter, både store og små. Fri teknisk service og den beste kundehåndtering er inkludert.

 *******************
  NOV120   National Oilwell Varco Norway AS - National Oilwell Varco (NOV) har siden 1841 vært opptatt av å gi kundene den høyeste kvalitet av produkter og tjenester innen oljeboring. Med over 700 produksjon-, salg- og servicesentre i verden, leverer National Oilwell Varco kundefokuserte løsninger som tilfredstiller de høyeste krav til kvalitet, produktivitet og miljø innen energiindustrien.

 *******************
  Elkem   Elkem AS - er blant verdens ledende selskaper innenfor miljøvennlig produksjon av metallprodukter og materialer. Hovedprodukter er silisium, solcellesilisium, spesiallegeringer til støperi-industrien, karbon og microsilica.

 *******************
   hc reklame logo    HC Reklame AS - X
 *******************

 

 


Responsivt design ©2013 Web Norge. Skjerm: