Nyheter

Åpning av banen

Av: Cato Benham  |  Publisert: 23. april 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Omsider... Torsdag 25. april åpnes det for spill på hovedbanen.

Noe senere enn "normalt", er det utrolig deilig at vi nå kan komme i gang med golfsesongen 2024. I tillegg til en lang og kald vinter, har også det gode vårværet glimret med sitt fravær. Det har vært mye regn som igjen har ført til en veldig våt bane.

Selv om vi nå åpner opp for spill, vil det fortsatt være temmelig vått en stund. Vi håper jo at alle tar hensyn til dette og er så forsiktig som mulig når vi nå skal ut på et ganske så sårbart gress. 

Medlemskontingent
Igjen minner vi om at medlemskontingenten for 2024 må være betalt FØR du går ut for å spille. I tillegg er det viktig at du tar turen innom klubbhuset for å hente årets bagtag. Baneverter vil kontrollere dette, så greit å ha på plass.

Møt opp til starttiden din...
De siste årene har vi fått en god del  tilbakemeldinger på at det er en del som ikke møter opp til starttiden sin. Dette er veldig ugreit og noe vi kommer til å ha stort fokus på i år. Vi vil i løpet av de nærmeste dagene sende ut en egen nyhetsmail til alle medlemmer med info rundt dette.
Det er også viktig at man går ut når man har starttid, hverken før eller etter. Går man for tidlig ut, vil man legge unødig press på gruppen forran.

Baneverter
I år vil det være stort fokus på å ha baneverter ute på banen. Disse vil følge med på at alt "flyter" greit på banen. Selv om banevertene vil kontrolere at du møter til starttiden din og at kontingent er betalt, skal du ikke se bort fra at du også får med deg en kopp kaffe på veien. Banevertene sin hovedoppgave er å bidra på en positiv måte slik at det skal være en god opplevelse å spille golf på Kristiansand Golfklubb.

Divots og nedslagsmerker
Nå som banen er både våt og sårbar, er det spesielt viktig å legge tilbake divots og reparere nedslagsmerker. Gjør vi alle dette, vil banen raskere komme i tipp topp stand. Det er også lov å reparere andre merker enn dine egne :-)

Bidra....
Vi hadde en ganske kraftig storm i høst som gjorde at det var mye trær som veltet. Det har vært mye arbeid med å få ryddet opp i dette og det ligger nok en del rusk og rask på banen. Om du har anledning og det passer seg, kan du gjerne plukke dette opp og kaste det på utsiden av banen. Om du finner søppel eller andre ting som ikke hører hjemme på en golfbane, ta det med deg og kast det i søppla.

En golfsesong med masse aktivitet
Som tidligere år vil 2024 sesongen være full av foskjellige sportslige aktiviteter. Vi har fått ny nettside og nåe er det mye lettere å følge med på hva som skjer. I tillegg til kalenderen nederst på nettsiden, finner du øverst en knapp som heter "Megameny". Her kan du eksempelvis klikke deg videre inn på "Turneringskalender" og du finner en full oversikt over alle turneringer. Vi jobber fortløpende med å oppdatere denne, så det vil nok tilkomme flere enn hva som ligger der i dag.

Til slutt..... Ha en sabla fin golfsesong :-)
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her