Banestatus:

Klubbkontor:
Man - fre.:  10.00 - 17.00

Faste aktiviteter
Gjennom hele golfsesongen arrangeres det faste og ukentlige aktiviteter her på Kristiansand Golfklubb. Samtlige av disse fremhever det sosial miljøet i klubben og er populært aktiviteter blant våre medlemmer. Under finner du litt kortfattet informasjon om disse samt noen nyttige linker.

Ben Hogan
Gubben
Hver onsdag er det klubbens herrer som inntar banen og konkurrerer om å blir «Årets Gubbe». Dette er klubbens mest populære turnering og er stort sett fullbooket. Såfremt man er 19 år eller elder, kan alle delta. Påmelding skjer via Golfbox og det er viktig at du møter opp 30 min. før oppstart for registrering og betaling. Velkommen til Gubben.

Linker: Terminliste – Årets Gubbe – KGK Aktivitetskalender

Lady golfer

Damedag
Tirdagen er damenes dag…. Her samles klubbens damer til både golfspill og ikke minst sosialt samvær. Er du 19 år eller eldre er du hjertelig velkommen til å delta. Er du nybegynner-damer setter vi ekstra stor pris på at du kommer på Damedagen….. Velkommen

Linker: Terminliste – Årets Dame – KGK Aktivitetskalender

senior

Seniordag
Kristiansand Golfklubb har et stort og godt organisert seniormiljø. Hver torsdag formiddag spilles det golf med etterfulgt treff på klubbhuset. Seniorene er også veldig flinke til å arrangere turer samt spill på andre baner i distriktet. Både nye og etablerte golfspillere ønskes hjertelig velkommen til Senordag hver torsdag.

Linker: Terminliste senior – KGK Aktivitetskalender

junior

Knøttegolf
Kristiansand Golfklubb har egne treningstider for de aller minste. Her fokuseres det på lek og morro, noe som verdsettes stor hos våre kommende golfspillere. I 2014 åpnet vi en helt ny korthullsbane og hvor denne er en perfekt arena for klubbens «Knøtter». Har du barn eller barnebarn som er i aldere 3 - 7 år, er du hjertelig velkommen til «Knøttegolfen». Tilbudet er gratis og åpen for alle.

Linker: Treningstider

din reisepartner 250
Sixt3
Marnar Bruk logo grønn Frigstad bygg