Sesongen 2021 / 2022
Vi vil gjennom vinteren arrangere flere turneringer i forskjellige formater og vi har nå satt opp følgende turneringsprogram frem til nyttår. Turneringene kjøres som dagsturneringer hvor alle 5 simulatorene tas i bruk. Det legges opp til å dele opp deltageren i tre grupper med start klokken 08:30, 13:30 og siste gruppe klokken 16:30. I dette formatet vil det være mulig å være totalt 60 deltagere og vi satser på fulle startlister.

Alle turneringene vil i løpet av uke 44 legges ut i Golfbox og være åpne får påmelding.

I tillegg til våre dagsturneringer vil klubbens Pro, Marius Andersen også arrangere en "Vinterserie" som går gjennom hele vintersesongen. Informasjon om denne finner du HER

13. november – Åpningsturnering
Vi vet at lagturneringer er både populært og sosialt, så vi drar i gang vintersesongen med en Greensome. Det vil bli full aktivitet på klubben hele dagen og vi ser frem til mye bra golfspill. Informasjon om turneringen finner du i Golfbox. Turneringen er kun for medlemmer av Kristiansand Golfklubb og prisen per lag er satt til kr. 250,- per lag og inkluderer alt.

20. november - Ladies Open
Dette blir «Damenes dag» på Kristiansand Golfklubb og igjen blir det en spennende og sosial lagturnering. Det er allerede mange av klubbens kvinnelige golfspillere som er aktive på golfsimulatorene, men vi ønsker å få flere med. Dette er en glimrende anledning for å komme i gang med spill på simulatorene, så her er det bare å melde seg på.

4. desember
Oppsett kommer snart

18. desember – KGK Indoor Fourball
Ny lagturnering hvor det spilles Fourball. Laget spiller hver sin ball, men kun den beste scoren på hullet teller. Igjen kjører vi med tre starter i løpet av dagen og masse aktivitet på klubben hele dagen. Info og påmelding i Golfbox.

Turneringsprogram for 2022 kommer i god tid før nyttår

tracman1