golf

Lukk [X]
Bestille tid 
For å benytte deg av golfsimulatorene må du først bestille tid via vårt bookingsystem. Link til dette finner du i hurtigmenyen til høyere eller du kan klikke HER. Om du allerede har brukt dette systemet tidligere, kan du logge deg på med brukernavn og passord. Om du ikke har bruker fra før må du registrere deg som ny bruker - all registrering i «Netbooking» er gratis. Når dette er gjort, er selve bestillingen temmelig enkel og grei. Skulle du få noen problemer, er det selvfølgelig bare å kontakte oss.

Har du booket time og ikke møter opp, må denne betales i sin helhet. Ønsker du å avbestille en time, må dette gjøres senest 6 timer før tiden starter.

Oppmøte
Alle bestillinger som gjøres på golfsimulatorene går fra hver hele time. Skal du få mest mulig ut av tiden du har bestilt, anbefaler vi at du møter opp litt før du har bestilt tid. Da det gjerne er andre som benytter simulatorene før deg, er det ikke tillatt å gå inn i lokalet før du har tid eller de før deg har avsluttet og kommer ut.

Betaling
Alle betaling skal skje før man starter bruken av simulatoren. Det er flere forskjellige måter å foreta betaling på…
 • Kafé og ProShop
  Når klubbhuset er betjent kan betale her - kort eller kontant
 • Bankterminal
  Inne ved simulatorene står det en bankterminal, tast inn beløpet du skal betale, sett inn kortet. Skriv navn på kvittering og legg denne i kassa som står der.
 • VIPS
  Du kan bruke Vips. Send til: 19822
 • Rabatthefter
  Har du rabatthefte skriver du navnet ditt på baksiden og legger denne i boksen ved bankterminalen inne i lokalet – eller leverer den i kafeen.
Bruk av baller / pegger
Det er kun tillatt å bruke baller som er rene og uten tusjmerker. Viktig at dette overholdes slik at duken/lerretet ikke blir skittent eller får stygge merker. Når du pegger er det greit om du bruker de svarte skumpeggene som ligger inne på simulatoren. Vanlig pegger har en tendens til å fly alle veier og fare for at man får disse i øynene. I tillegg blir det mye rot av disse.

Utstyr
Før du benytter deg av spill på simulatorene er det viktig at alt av golfkøller er vasket og rengjort. Rester av gress og jord vil feste seg på ballen og da også på lerretet til simulatorene. I og med at man må påregne en del fuktig vær gjennom vintersesongen, oppfordrer vi også alle til å benytte rene og tørre sko.

Bruk av simulatorene
Inne i lokalet vil du finne bruksanvisning for maskinene om hvordan du starter de ulike programmene. Dette er ganske greit å finne ut av, men trenger du hjelp kan du kontakte betjeningen i kafeen.

Når du er ferdig
Vi har lagt opp til at alle som skal bruke simulatorene må være UTE av bygget senest 5 minutter før hel time. Det vil også si at når du kommer skal du kunne gå inn i bygget 5 minutter før for å klargjøre deg for spill. Hvis alle respekterer dette vil vi få grei flyt på bruken. Husk også å rydde opp etter deg og kaste eventuell søppel.

Vi ønsker deg lykke til og som nevnt er det bare å ta kontakt med oss om du trenger hjelp.

 

 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4695 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
E-post

Webdesign © 2013-2020 av Web Norge