Kristiansand Golfklubb ønsker at så mange som mulig skal få benytte banen og at spillet flyter så bra som mulig. Vi har satt ned noen retningslinjer og regler som vi tror kan bidra på en positiv måte for å utnytte anlegget maksimalt.

• All bestilling av starttider skjer via Golfbox
  • Medlemmer kan bestille starttid 10 dager før og gjester 6 dager før
  • Skal du spille 18 hull må du også booke starttid for de siste 9 hull
  • Spill gjerne sammen med andre slik at vi får fylt opp starttidene
  • Det er maks 4 personer per starttid og alle skal ha eget utstyr
  • Vi har ingen spesielle kleskoder, men hyggelig at vi kler oss for anledningen
  • Om det skal betales greenfee skal dette gjøres FØR men spiller
  • Møt opp i god tid før starttiden din – min. 10 min.
  • «No-Show» liker vi dårlig og må unngås. Slett tiden eller gi oss beskjed.
  • Slå ut på riktig tid – heller ikke for tidlig slik at du kommer for nærme de foran deg
  • Husk raskt spill – på 9 hull skal du bruke +/- 2 timer
  • Kast søppel i søppelkassene og ikke på banen eller i skogen – gjelder også sneiper og snusposer
  • Banemannskapet er «fredet» og det skal ikke slås før du har fått klarsignal
  • Ener og toer flighter har ingen fortrinnsrett til å spille igjennom flighten foran
  • Husk å reparere divots og nedslagsmerker, også de som ikke er dine om du har mulighet
  • Vis hensyn til andre golfspiller og rop "FORE" heller en gang for mye hvis du er i tvil

PS! I perioder med mye press på banen har klubbkontoret mulighet til å flytte/slå sammen flighter. Dette kan gjøres ved at man kan bli flyttet opp til to starttider frem (fra eks. 16:00 til 16:10 eller 16:20). Dette for å frigjøre starttider samt bedre utnyttelse av banen. Når vi gjør dette vil alle de involverte få beskjed om endringen.

Korthullsbanen er åpen for alle og man booker ikke strttid her. Viktig at man her roper "FORE" om det skulle være fare for å treffe andre som bruker banen.

Til slutt ønsker vi alle en riktig fin dag på banen og skulle det være noen spørsmål er det selvfølgelig bare å ta kontakt med oss i klubbhuset.