golf

Lukk [X]

KGK Backspin
Da var årets veldedighets kampanje her på Kristiansand Golfklubb avsluttet og trekningen av to vinnere er trukket ut.

KGK Backspin ble etablert her på klubben nå i 2022 og målsetningen er å årlig samle inn penger til et veldedig formål. I år ble det besluttet at pengene skulle gå til Barneavdelingen på Sørlandets Sykehus. Årets innsamling ble organisert i form av loddsalg og hvor premiene var en original pique signert av ikke mindre enn Viktor Hovland. Skjorta er rammet inn og ser veldig bra ut. Den andre premien var et litografi donert av vår lokale kunstner Per Ove Sødal. Vi ønsker å rette en takk til Hans Åberg som klarte å få tak i den signerte piquen og til Per Ove Sødal for bidraget til årets KGK Backspin kampanje.

Totalt ble det kjøpt 131 lodd som igjen ga en inntekt på til sammen kr. 13.100,-. Vi ønsker også å gi en takk til alle som har kjøpt lodd og bidratt til årets kampanje.

Trekningen ble foretatt ved at det ble satt opp en liste med alle loddene som var kjøpt. Klubbens styreleder, Dag B. Danielsen sorterte og blandet denne etter beste evne. Deretter fikk Sten Pedersen som er leder av klubbens kontrollkomite i oppgave å velge to tall som han sendte til Dag. Ut fra dette har vi da fått kåret to vinner.

Vinnerne ble Harald Haraldsen av «Hovland-skjorta» og Regine Roskifte som fikk bilde fra Per Ove Sødal. Stor gratulasjon til begge….

To veldig glade vinnere ....
backspin

KGK Backspin 2023
Et nytt år og en ny sesong nærmer seg, og vi ønsker å videreføre KGK Backspin også i 2023. Det er planlagt at vi på årsmøtet vil beslutte hvilket veldedig formål som klubben skal støtte opp om. Om du som medlem av klubben har gode forslag til hva et formål kan være, kan du sende dette til klubben. Styret vil samle opp disse og ta dette med seg videre til klubbens årsmøte som avholdes i mars. Frist for innsendelse av forslag er satt til 1. februar 2023.

Igjen takk for støttet og vi vil i løpet av kort tid overrekke innsamlede penger til Barneavdelingen ved Sørlandet Sykehus. Vi håper pengene kan gi et lite lyspunkt i hverdagen til noen som kanskje har det noe mer utfordrende enn oss fleste.

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør. 10 - 14
Søn. Stengt

Baneinfo

Banen er steng for sesongen.

 

 

Husk!

  • Alle som skal spille må være registrert i Golfbox
  • Reparer nedslagsmerker og divots
  • Husk å rope FORE om du er i fare for å treffe noen

 

Været akkurat nå

Samarbeidspartnere

holland norway lines Ernst Hotel elkem fristeren vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 Gumpens Ost  sga franzefoss Fossbad Direct roar 120x50 meditek elektonikkservice Din Reisepartner 120x50 Norlock 120x50 Mizuno logo

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4695 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
E-post

Webdesign © 2013-2020 av Web Norge