Gressutslag på hull 9
Det er jo ikke så lenge siden vi fikk åpnet det nye gressutsalget på hull 9 og nå er det nok en del som lurer på hvorfor vi graver dette opp igjen.

Da vi bygde utslaget var jordmassene på utslaget veldig fuktige og gravemaskinen sank litt ned og dro med seg opp både leire og stein. Etter at vi fikk åpnet utslaget så vi at det var veldig lite drenering og vannet ble liggende på toppen. Vi vurderte å hullpipe og fylle på sand for å øke dreneringen, men det var for mye stein i massene. Risikoen for å ødelegge maskinen var for stor til at vi ikke ønsket å gjøre dette.

Løsningen er blitt at vi graver det opp og sorterer massene. Som dere kan se av bilde er det en egen og litt spesiell skuffe som sorterer massene og tar ut både stein og leire. Vi bruker det vi tar ut til å bygge et nytt gressutslag helt på toppen og håper dette blir bra.

For at vi fortsatt skal ha gressutslag ut resten av sesongen og starten på neste års sesong, sparer vi en del helt i fronten på utslaget. Dette tror vi er en grei løsning og tror også at hele utslaget blir tipp topp når vi er ferdig.

UtslagUtslag1

Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Lør. 10 - 14
Søn. Stengt

Banen er steng for sesongen.

Husk!

• Alle som skal spille må være registrert i Golfbox
  • Reparer nedslagsmerker og divots
  • Husk å rope FORE om du er i fare for å treffe noen