golf

Lukk [X]

Lag NM Junior
Denne uken spilles det Lag NM for juniorer og Kristiansand Golfklubb stiller med lag både på jentesiden og på guttesiden. Guttene spiller på Stavanger Golfklubb og jentene spiller på Hauger Golfklubb.

Guttene våre som spiller i Stavanger har dessverre blitt diskvalifisert etter første runde med spill. Årsaken var at en av spillerne som var med på laget stod oppført med feil hjemmeklubb. Selv om man er medlem av flere klubber har man kun lov til å spille for den klubben man har som hjemmeklubb.

Fra klubbens side har vi ikke helt klart å «snappe» opp dette før det var for sent og da ble dessverre straffen en diskvalifikasjon. Vi vil selvfølgelig se litt på interne rutiner slik at vi på en bedre måte kan unngå ting som dette i fremtiden.

For guttene som har både trent og ikke minst gledet seg til dette i lang tid, er det bare utrolig trist og kjedelig. Ut fra de tilbakemeldingen vi får fra «troppen» er selvfølgelig stemningen litt laber, men de tar godt vare på hverandre og gjør det beste ut av situasjonen. I går kveld ble det lagt inn en treningsøkt og i dag spilles en runde på Sola Golfklubb.

Vi er utrolig stolte av guttene som håndterer dette på en god og positiv måte. Ikke minst med tanke på at de tar dette som et lag og støtter hverandre. Gode idrettskompiser dette….

En kjedelig greie dette her, men nå ser vi fremover og vil stille supermotivert til neste års Lag NM.

Til slutt ønsker vi selvfølgelig jentene lykke til i turneringen og om man øsker kan man følge disse via Golfbox.

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør. 10 - 14
Søn. Stengt

Baneinfo

Banen er steng for sesongen.

 

 

Husk!

  • Alle som skal spille må være registrert i Golfbox
  • Reparer nedslagsmerker og divots
  • Husk å rope FORE om du er i fare for å treffe noen

 

Været akkurat nå

Samarbeidspartnere

holland norway lines Ernst Hotel elkem fristeren vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 Gumpens Ost  sga franzefoss Fossbad Direct roar 120x50 meditek elektonikkservice Din Reisepartner 120x50 Norlock 120x50 Mizuno logo

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4695 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
E-post

Webdesign © 2013-2020 av Web Norge