Lag NM Junior
Denne uken spilles det Lag NM for juniorer og Kristiansand Golfklubb stiller med lag både på jentesiden og på guttesiden. Guttene spiller på Stavanger Golfklubb og jentene spiller på Hauger Golfklubb.

Guttene våre som spiller i Stavanger har dessverre blitt diskvalifisert etter første runde med spill. Årsaken var at en av spillerne som var med på laget stod oppført med feil hjemmeklubb. Selv om man er medlem av flere klubber har man kun lov til å spille for den klubben man har som hjemmeklubb.

Fra klubbens side har vi ikke helt klart å «snappe» opp dette før det var for sent og da ble dessverre straffen en diskvalifikasjon. Vi vil selvfølgelig se litt på interne rutiner slik at vi på en bedre måte kan unngå ting som dette i fremtiden.

For guttene som har både trent og ikke minst gledet seg til dette i lang tid, er det bare utrolig trist og kjedelig. Ut fra de tilbakemeldingen vi får fra «troppen» er selvfølgelig stemningen litt laber, men de tar godt vare på hverandre og gjør det beste ut av situasjonen. I går kveld ble det lagt inn en treningsøkt og i dag spilles en runde på Sola Golfklubb.

Vi er utrolig stolte av guttene som håndterer dette på en god og positiv måte. Ikke minst med tanke på at de tar dette som et lag og støtter hverandre. Gode idrettskompiser dette….

En kjedelig greie dette her, men nå ser vi fremover og vil stille supermotivert til neste års Lag NM.

Til slutt ønsker vi selvfølgelig jentene lykke til i turneringen og om man øsker kan man følge disse via Golfbox.

Hovedbane Åpen
Simulator (5 stk.) Åpen

Driving rangen er stengt Tirsdager fra 07.00 - 10.00 grunnet plukking og klipping

Husk!