Short game
Som vi har informert om tidligere har klubben ansatt Daniel Jansen som Pro og han er nå godt i gang med både protimer og treninger. Golf er ingen enkel idrett så det kan være veldig fornuftig å få litt hjelp.

Daniel vil i tiden fremover holde noe spesialkurs med litt ekstra fokus på nærspill. Under finner du litt informasjon om dette og vær tidlig ute, for dette blir fort fullt.

Short game kurs

Kurset består av totalt 5 timer med fokus på ditt nærspill. Det vil være 2 deler hvor del 1 fokuserer på chipping/pitching og del 2 fokuserer på putting. Pris på kurset er kr. 800,- og det inkluderer både del 1 og del 2.

Del 1
Første del vil vi fokusere på å forbedre nærspillet ditt og bruke mindre slag rundt greenen. Den enkleste måten å forbedre scoren din på er bedre nærspill. Del 1 av kurset varer i 2.5 timer.

Vi vil fokusere på:

• Grunnleggende teknikk
  • Utforske/ lære forskjellige slag rundt greenen
  • Lære og utnytte flere køller rundt greenen
  • Vite hvilke kølle som bør brukes i ulike situasjoner
  • Få gode øvelser som kan brukes på egen trening

Datoer:

• 2. juli kl 10:00-12:30
  • 9. juli kl 10:00-12:30

Del 2
Andre delen av kurset vil fokusere på å forbedre lengdekontroll med putteren samt å sette flere av de korte puttene. Få mer forståelse om hva som skal til for å bli bedre med putteren.

Vi vil fokusere på:

• Grunnleggende teknikk med putter
  • Greenlesing
  • Lengde kontroll
  • Mer stabilitet på kortere putter
  • Få gode øvelser som kan gjøres på egen trening

Datoer:

• 9. juli kl 13:30-16:00
  • 23. juli kl 10:00-12:30

For å melde deg på eller for mer info, kontakt Daniel på:

M: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

T: 92121637

«The higher your scores, the more you need a good short game.» -Dave Pelz

Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Lør. 10 - 14
Søn. Stengt

Banen er steng for sesongen.

Husk!

• Alle som skal spille må være registrert i Golfbox
  • Reparer nedslagsmerker og divots
  • Husk å rope FORE om du er i fare for å treffe noen