Golfjentene
Kristiansand Golfklubb med Chris Andersen og Harald Haraldsen i spissen har gjennom sesongen 2021 vært engasjert i NGF sitt prosjekt i å ivareta barne og unge innen golfsporten. Og i dette tilfelle, unge jenter innen golfsporten.

Det er Chris Andersen som er klubbens kontaktperson og han har gjort en glimrende jobb med å tilrettelegge og organisere "Golfjentene" her i klubben. Den landsdekkende kampanjen har hatt et fantastisk år og har utrettet enormt mye for mange av våre unge jenter innen golfsporten.

Harald Haraldsen som vi kjenner godt fra juniorarbeidet i klubben er også engasjert i dette prosjektet og da som ansatt i Norges Golfforbund (i tillegg til engasjemntet i KGK). For Kristiansand Golfklubb er det utrolig viktig at vi har medlemmer og foreldre som engasjerer seg for å gi barn og unge en god opplevelse her på klubben. En stor takk til dere begge og alle de andre som deltar i klubbens Junioravdeling.

På vedlegge under kan dere lese fyldig informasjon om hva som «Golfjentene» har fått til gjennom sesongen 2021.

Golfjentene

last ned 2

Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Hovedbane er nå stengt

Range: Ballautomat er stengt men mulighet for litt selvplukk

Puttinggreener stengt

Korthullsbane er åpen

Sjekk golfbox og respekter åpning/stenging her.
Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

Temperature: -2 °C

vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sg