Golfjentene
Kristiansand Golfklubb med Chris Andersen og Harald Haraldsen i spissen har gjennom sesongen 2021 vært engasjert i NGF sitt prosjekt i å ivareta barne og unge innen golfsporten. Og i dette tilfelle, unge jenter innen golfsporten.

Det er Chris Andersen som er klubbens kontaktperson og han har gjort en glimrende jobb med å tilrettelegge og organisere "Golfjentene" her i klubben. Den landsdekkende kampanjen har hatt et fantastisk år og har utrettet enormt mye for mange av våre unge jenter innen golfsporten.

Harald Haraldsen som vi kjenner godt fra juniorarbeidet i klubben er også engasjert i dette prosjektet og da som ansatt i Norges Golfforbund (i tillegg til engasjemntet i KGK). For Kristiansand Golfklubb er det utrolig viktig at vi har medlemmer og foreldre som engasjerer seg for å gi barn og unge en god opplevelse her på klubben. En stor takk til dere begge og alle de andre som deltar i klubbens Junioravdeling.

På vedlegge under kan dere lese fyldig informasjon om hva som «Golfjentene» har fått til gjennom sesongen 2021.

Golfjentene

last ned 2

Hovedbane Åpen
Simulator (5 stk.) Åpen