Valgkomiteen trenger din hjelp!
Det er fortsatt en stund til årsmøte i Kristiansand Golfklubb, men valgkomiteen ønsker allerede nå medlemmenes innspill til styrekandidater.

Vi trenger forslag nye kandidater som kan være med å gjøre en frivillig innsats for Kristiansand Golfklubb i kommende periode. Det vil fortsatt sitte styremedlemmer igjen som sikrer kontinuitet fra forrige periode.
Styret velges på årsmøtet og har ansvar for å styre klubben frem til neste årsmøte, i henhold til beslutningene gjort på dette møtet.

Om du ser deg selv som en aktuell kandidat eller har forslag til andre kandidater, så kan du ta kontakt med Valgkomiteen direkte.

Ønsker du å være med og påvirke klubbens utvikling og få en unik innsikt i klubbens indre liv?
Da må du være villig til å ofre litt tid for å være med på styremøter samt ta del i ansvarsområdene som blir fordelt i styret. Dette kan være oppfølging av frivillige utvalg, sportslig kontakt, økonomi eller andre organisatoriske oppgaver. Klubbens styre har overordnet ansvar for klubben mellom årsmøtene og dette innebærer oppfølging av vedtatt budsjett og ansvar for klubbens ansatte.

Styresammensetning for neste periode innstilles av valgkomiteen og velges av årsmøtet. Valgkomiteen legger vekt på en variert sammensetning av styret med representanter som representerer bredden i klubben. Det skal være en passende balanse når det gjelder alder, kjønn og kompetanseområder. Blant annet så er det ønskelig med kandidater med kunnskaper om økonomi og det sportslige. Kandidatene trenger ikke å ha tidligere erfaring fra styreverv, men det er selvfølgelig en fordel. Den viktigste personlige egenskapen er evnen til å delta i saklige diskusjoner og avgjørelser til klubbens beste.

Hilsen Valgkomiteen
Johan Svensson (90 09 87 47) - Leder
Mikael Pedersen (99 09 00 66) - Medlem
Guttorm Nilsen (48 13 23 20) - Medlem
Ingrid Wirsching (93 24 21 55) - Vara

Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Hovedbane er nå stengt

Range: Ballautomat er stengt men mulighet for litt selvplukk

Puttinggreener stengt

Korthullsbane er åpen

Sjekk golfbox og respekter åpning/stenging her.
Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

Temperature: -2 °C

vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sg