KGK Indoor - Åpningsturnering
I forbindelse med åpningen av vårt nye innendørs golfsenter arrangerer vi en Åpningsturnering den 13. november.

Vi vet at det er populært med par turneringer, så på åpningsturneringen kjører vi en Greensome. Det vil si at begge slår ut, velger den beste ballen og spiller annenhver gang videre til ballen er i hullet. Dette er en spennende og gøy spilleform og vi satser på fulle startlister.

Totalt har klubben nå 5 simulatorer og på turneringen vil alle tas i bruk. Første pulje starter klokken 08:00, andre pulje kl. 12:30 og siste pulje klokken 17:00. Vi spiller en bane som heter Great Northern (Danmark) som også ligger inne som bane i Golfbox. Det vil si at vi også kan kjøre livescore på alle.

Påmelding skjer via Golfbox og totalt er det plass til 60 spillere (30 lag). Turneringen koster kr. 250,- per lag og inkluderer alt. Det blir mange fine premier og hovedpremien til laget som går av med seieren er 10 gratistimer på simulatorene. Om man skulle være så uheldig å ikke havne på pallen, er det også en god del trekkepremier.

Vi setter opp alle simulatorene slik at disse er klare til spill og at alle har samme innstillinger. Det vil til enhver tid også være folk på klubben som kan bistå om det skulle være noe spørsmål i forbindelse med spillingen.

Det er «førstemann til mølla» prinsippet så her er det bare å logge seg på Golfbox å melde seg på….

Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Hovedbane er nå stengt

Range: Ballautomat er stengt men mulighet for litt selvplukk

Puttinggreener stengt

Korthullsbane er åpen

Sjekk golfbox og respekter åpning/stenging her.
Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

Temperature: -2.1 °C

vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sg