golf

Lukk [X]

Det begynner å ta form
Det nye innendørs golfsenteret vår begynner å ta form og det jobbes for nå for fullt med de siste detaljene før vi kan åpne senteret for bruk.

De siste ukene har det skjedd masse og mye er kommet på plass. Ventilasjon og varme, VVS og alt det elektriske er på plass.... og fungerer. Vi er nå i full gang med å legge kunstgresset og montere simulatorene. I løpet av helga og neste uke håper vi at vi nærmer oss veldig og kan begynne å tenke på en åpning. Vi vil nok ikke være 100% ferdig med alt, men godt nok til at vi kan åpne om kort tid. Vi kommer tilbake med informasjon om åpning ganske snart.

På utsiden av bygget begynner det også å bli veldig fint. Roar Olsen som har gjort alt gravearbeidet for oss gjør en glimrende jobb og det blir fantastisk fint. Det er kommet nye lyktestolper inn til bygget, fiber er på plass, uteplassen foran bygget begynner å ta form og ny vei ned til hull 7 er blitt veldig bra. Stor takk til Roar Olsen.

Selv om det jobbes på spreng med å ferdigstille 2. etasjen, begynner det også å ta form i underetasjen. Her vil det være lager, verksted, garderobe, WC og pauserom/kontor for klubbens banemannskap. Frigstad Bygg AS har bidratt masse i forbindelse med snekkerarbeid, både oppe og nede, og dette er en gjeng med arbeidsfolk som virkelige er effektive og får jobben gjort. Når vi er ferdig med golfsenteret i 2. etasje vil vi ferdigstille underetasjen og alt av maskiner og utstyr installeres.

Som mange helt sikkert har fått med seg er det på grunn av Covid-19 mangelvare på en del ting. Dette har også vi fått erfare og diverse leveringer har tatt mye lengre tid en forventet. Vi har vært veldig i forkant av dette og per i dag er stort sett alt vi trenger av utstyr på plass. Det siste vi nå mangler er projektorer og skjermer, men de skal komme til uka.

Gjennom byggeperioden har vi fått mye god hjelp av forskjellige fagfolk og setter vi stor pris på. Når vi har fått ferdigstilt bygget vil vi legge ut litt informasjon om hvem som har vært med i prosessen rundt oppføringen av bygget, foreløpig en stor takk til alle.

sim1
Putting greenen snart ferdig

sim9
Siste finpuss på gresset i en av simulatorene

sim
lerret og nett på plass i første simulator, 2 igjen :-)

sim4
Fin gjeng fra Frigstad Bygg AS

sim3
Roar Olsen er helt konge i gravemaskinen og gjør glimrende arbeid

sim2
Ny og fin vei ned til hull 7

sim6
Ventilasjonen på vei inn i bygget

sim5
Nye lys langs veie og ved inngangspartiet er på plass

sim7
Utsikten fra taket er også ok :-)

sim8
Hull 4 og 7

Banestatus

Hovedbane Åpen
Korthullsbane Åpen
Range Åpen
Simulator (5 stk.) Åpen

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn 10 - 17

Baneinfo

 

 

 

Driving rangen er stengt Tirsdager fra 07.00 - 10.00 grunnet plukking og klipping 

Husk!

  • Alle som skal spille må være registrert i Golfbox
  • Reparer nedslagsmerker og divots

 

Været akkurat nå

Rain: 0 mm

Samarbeidspartnere

Ernst Hotel elkem fristeren vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sga franzefoss Fossbad Direct roar 120x50 meditek elektonikkservice Din Reisepartner 120x50 Norlock 120x50

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4695 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
E-post

Webdesign © 2013-2020 av Web Norge