golf

Lukk [X]

Ny Head Greenkeeper
Som kjent slutter Kenneth Mayer som Head Greenkeeper i Kristiansand Golfklubb og vi har nå kommet i mål med å ansette nye Head Greenkeeper

Det er Vidar Mjåvatn som overtar stillingen som ny Head Greenkeeper i klubben. Vidar har vært ansatt som Greenkeeper i klubben siden 2008 og kjenner både banen og klubben veldig godt. Vi setter stor pris på at Vidar tar steget opp og påtar seg ansvaret som klubbens nye Head Greenkeeper.

Med tanke på den lange fartstiden og kunnskapen Vidar har, vil utvilsomt banen være i gode hender i årene som kommer. Anlegget vårt har hatt en veldig fin utvikling de siste årene og dette arbeidet vil vi selvfølgelig videreføre.

I og med at Vidar Mjåvatn overtar som klubbens nye Head Greenkeeper, har vi nå også ansatt en nye Greenkeeper. Tidligere i høst hadde vi en stillingsutlysning hvor vi søkte etter ny Greenkeeper. Vi fikk inn i overkant av 15 søknader fra både inn- og utland med mange kvalifiserte kandidater. Etter en god og grundig prosess valgte vi å ansette en Greenkeeper med lokal tilknytning.

Vår nye Greenkeeper er Marius Dale, han er 30 år og bor på Søm. Han har de siste 14 årene jobbet hos Agder Bilskade AS og ønsket nå nye utfordringer. Selv om Marius ikke har noe arbeidserfaring som greenkeeper, har han på hobbybasis tilegnet seg mye kunnskap om faget.

Marius fremstår som en utadvendt, sosial og motivert ung mann som helt sikkert vil trives veldig godt her i Kristiansand Golfklubb. Han starter opp den 1. desember og vi ser frem til å få han med på laget.

Vi ønsker både Vidar og Marius lykke til i nye stillinger og ser frem til en flott og fin bane i årene som kommer.

 Vidar Mjåvatn 400
Vidar Mjåvatn

Marius Dale 400
Marius Dale

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn Stengt

Baneinfo

Hovedbane er nå stengt

Range: Ballautomat er stengt men mulighet for litt selvplukk

Puttinggreener stengt

Korthullsbane er åpenSjekk golfbox og respekter åpning/stenging her.
Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

 

Været akkurat nå

Samarbeidspartnere

elkem fristeren vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sga franzefoss Fossbad Direct roar 120x50

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4695 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
E-post

Webdesign © 2013-2020 av Web Norge