Golfsimulatorene er nå åpnet!
Sesongen begynner å nærme seg slutten og vi har nå åpnet opp simulatorene for booking. Det vil nok være mulig å spille ute ennå en stund, men nå også mulighet for de som ønsker å spille inne.

Det jobbes for fullt med det nye golfsenteret og vi nærmer oss en åpning her også. Dette blir utvilsom byens beste innendørssenter for golf og vi gleder oss stort til å ta dette i bruk. Her blir det tre nye Trackman golfsimulatorer, putting green på 130 m2, driving range og treningsrom. Vi har ikke satt noen åpningsdato ennå, men vi nærmer oss...

Foreløpig er det de to simulatorene ved klubbhuset som er klare for bruk. Det er bare å begynne å booke tid her: Netbooking

Hovedbane Golfbox
Simulator Åpen

Uke 41/42

Stengt for golfbil

Det kan være frost på morgenen fremover. Sjekk golfbox og respekter åpning/stenging her.
Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

Temperature: 4.8 °C

Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sg