Ting skjer...
Da begynner det å gå bra fremover med det nye driftsbygget vårt. I dag ble fundamentene støpt og da er vi skikkelig i gang.

Nå vil det gå slag i slag i ukene som kommer og det skal bli gøy å følge med på utviklingen. Roar Olsen som har stått for alt grunnarbeidet og gjort en glimrende jobb. Det har vært en stor jobb og resultatet har blitt veldig bra. Metall Bygg AS som er hoved entreprenør for byggingen følger oss godt opp og som dere kan se av bildene er både Vavik & Tønnessen AS og Ribe Betong AS i full gang med å støpe fundamter.

Spesielt hyggelig er det at alle de nevnte aktørene på toppen av det hele også er blitt en av klubbens samarbeidspartnere (sponsorer) i årene som kommer. Ribe Betong AS kom på banen allerede da vi bygde nytt utslag på hull 1.

Nå er det snart noen dager ferie og vi gleder oss til å følge prosjektet videre etter påske.

Bygg5

Bygg1

Bygg3

Bygg4

Bygg7

Hovedbane Golfbox
Range Stengt
Simulator Stengt

Hovedbanen er åpen for spill. Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

Ta hensyn til banen, gå minst mulig på greener og reparer nedslagsmerker skikkelig.

Temperature: 0.8 °C

metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
neumann Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann  otera