Simulatorene stenges
På grunn av situasjonen rundt økt smitte i Norge, har klubben nå besluttet å stenge for bruk av simulatorene. Vi ønsker å være med på «dugnaden» om å begrense smitten så mye som mulig.

Det er nytt styremøte den 19. november og da tas den ny vurdering av situasjonen. Vi er nok alle temmelig trøtt og lei av hele Covid-19, men nå er det viktig at vi alle er med på jobben om å begrense smitten.

Foruten driving range og simulatorene er resten av anlegget åpent. Følg med under «Banestatus» for info om hovedbanen og korthullsbanen.

Range Stengt
Simulator Stengt

Lør - søn Stengt

Stengt for vinteren