Simulatorene stenges
På grunn av situasjonen rundt økt smitte i Norge, har klubben nå besluttet å stenge for bruk av simulatorene. Vi ønsker å være med på «dugnaden» om å begrense smitten så mye som mulig.

Det er nytt styremøte den 19. november og da tas den ny vurdering av situasjonen. Vi er nok alle temmelig trøtt og lei av hele Covid-19, men nå er det viktig at vi alle er med på jobben om å begrense smitten.

Foruten driving range og simulatorene er resten av anlegget åpent. Følg med under «Banestatus» for info om hovedbanen og korthullsbanen.

Range Stengt
Simulator Åpen

Lør - søn Stengt

Stengt for sesongen med forbehold om lengre perioder med veldig bra vær.

Rangen er stengt for sesongen grunnet oppgradering.

Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS metos Skaar Retura Color Line
rank neumann Wave hc reklame MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150