Damer i Sør
I helgen ble det arrangert egen turnering der det var damene som var i fokus og hadde sin egen turnering. «Damer i Sør» ble avviklet på lørdag og med hele 51 påmeldte var det duket for mye god og spennende golf.

Det var deltakere fra samtlige klubber i Agder: Arendal, Grimstad, KGK, Bjåvann, Mandal og Utsikten. Dette har blitt en flott tradisjon og det var niende år på rad med denne konkurransen. Neste år er det Arendal som står som arrangør og håper på fulle hus der også.

De beste ble premiert som vanlig og i tillegg vanket det flotte trekkepremier fra BliVakker, Volvo, VIC, Hadeland glassverk, Sønnic og FAM. Det ble servert en fantastisk fiskesuppe fra samarbeidspartner Pieder Ro og Anne Kaupangs hjemmelagde sjokoladekake gjorde seiersrusen over et vellykket arrangement perfekt.

Dameutvalget i KGK har gjort en fantastisk jobb i forbindelse med gjennomføringen og ønsker å takke alle som stilte til start. Vi sees i Arendal i 2021.

Resultatlisten ble som følger:

A klasse

1. Mirjam S. Arntsen Mandal GK
  2. Natalia Van Putten Kristiansand GK
  3. Eva Lynum Arendal & Omegn GK
  4. Anne A. Kaupang Kristiansand GK

B klasse

1. Åse M. Karterud Kristiansand GK
  2. Else Brit S. Bjørgum Kristiansand GK
  3. Anita V. Ophuus Kristiansand GK
  4. Ingrid Sturk Grimstad GK
  5. Margot Pedersen Bjaavann GK
  6. Marianne Stordal Bjaavann GK

C klasse

1. Jorunn Crethe Hantveit Kristiansand GK

Hovedbane Åpen
Simulator Stengt

Stengt for golfbil

Greener luftes mandag morgen, samt dresses og gjødsles før regnet som kommer mot helga.

Temperature: 12.4 °C

Rain: 0.202 mm

Sum rain 24 hours: 6.9 mm

Wind strength: 12 Kph