Til informasjon
Vi vil minne om at avtalen vi har med fritt spill hos våre gode naboer, Mandal Golfklubb og Grimstad Golfklubb er nå avsluttet for i år. Vi håper jo at banene fortsatt besøkes utover høsten, men husk da å betale greenfee.

Avtalen om fritt spill på tvers av disse tre klubben er et glimrende tilbud til medlemmene og viktig at vi ivaretar dette på en god måte. Det å ha tilgang til tre baner for prisen av én jo rett og slett veldig bra.

Sesongen 2020 har jo vært et litt spesielt og hvor mange har ønsket å spille golf. Etter mange år med synkende medlemstall i norske golfklubber er 2020 blitt en sesong hvor medlemstallene igjen øker. Dette er selvfølgelig veldig bra og vi må nå ivareta denne økningen så godt som mulig.

Vi vil benytte anledningen til å takke både Mandal Golfklubb og Grimstad Golfklubb for samarbeidet i 2020. Vi ser frem til mange gode år med godt samarbeid og hvor golfspillere kan spille på tvers av klubben.

grimstadgolfklubblogo mandal gk

Hovedbane Åpen
Simulator Stengt

Stengt for golfbil

Greener luftes mandag morgen, samt dresses og gjødsles før regnet som kommer mot helga.

Temperature: 13.1 °C

Sum rain 24 hours: 1.3 mm

Wind strength: 16 Kph

Wind angle: NNE