Velkommen til årets kanskje viktigste turnering
Mercy Ships inviterer med dette til Texas Scramble turnering den 17. september der du faktisk kan bidra til å redde liv. Turneringen er en veldedighetsturnering og vi håper så mange som mulig ønsker å både bidra og delta.

En liten jente i Liberia har falt over en gryte med kokende olje. De neste ukene ligger hun sammenkrøllet med smerter mens huden gror slik at hun ikke lenger kan rette ut armen og fingrene. Nå inviterer vi deg til å spille din viktigste golfturnering og gi henne en operasjon som fjerner hennes handikap samtidig som du kanskje klarer å forbedre ditt eget. Du kan bruke din brann for å spille golf til å hjelpe barn med alvorlige brannskader.

Info om turneringen
Startavgiften er kr. 1.000,- per person og går uavkortet til Mercy Ships sitt viktige arbeid. I avgiften inngår følgende:
• Turneringsspill
• En generøs goodiebag
• Snack og drikke vid tee nr 1
• Grillmat og forfriskninger ved klubbhuset
• Flotte premier

Texas Scramble er en lagturnering med inntil 4 spillere pr. lag over 9 hull. Du kan melde på et helt lag, eller velge å bli satt sammen med noen andre.

I Texas Scramble slår alle ut fra Tee. Så velger man den best plasserte ballen. Derifra slår igjen alle et nytt slag. Dette gjøres helt til første ball er i hullet. Så taster dere inn scoren dere har fått på SMS på telefonen.

Husk! Turneringen har kun 36 plasser da vi må ta hensyn til Covid-19 restriksjonene. Så vent ikke med å meld deg på!

Følgende smittregler gjelder:
• Flagget skal stå i hullet til enhver tid.
• Alle spiller på sin egen ball.
• Vanlige avstandsregler.
• Grillmat og forfriskninger ved klubbhuset gjøres med litt begrenset sosialt samvær.

Premiene som er sponset av våre gavmilde sponsorer blir levert av Mercy Ships i ettertid, eller de kan hentes hos i Markensgate 48

Du kan melde deg på her i Golfbox.

Velkommen til din kanskje viktigste turnering?

Les mer om Mercy Ships - HER

MS logo hjemmeside

Hovedbane Åpen
Simulator Stengt

Stengt for golfbil

Greener luftes mandag morgen, samt dresses og gjødsles før regnet som kommer mot helga.

Temperature: 12.4 °C

Rain: 0.202 mm

Sum rain 24 hours: 6.9 mm

Wind strength: 12 Kph