Æresmedlem gått bort
Vårt kjære medlem og Æresmedlem, Eva Nilsen, har gått bort. Eva døde 27. april med sine nærmeste rundt seg.

Eva har vært medlem i Kristiansand GK siden 1974. Hun var med i dugnadsarbeidet med å bygge banen de første årene frem til en kunne spille på banen fra høsten 1976.

Eva har vært engasjert i klubbens styre i flere perioder samt engasjert i det som skjedde rundt dame og turneringsgolf i årenes løp. Selv om det har blitt mindre golf de siste årene var hun alltid opptatt av hvordan golfen gikk i Randesund.

Eva var klubbens første forbundsdommer og vært sterkt delaktig i utvikling av dommerapparatet i Norge. Hun var leder av dommerkomiteen i Norges Golfforbund i flere år. Som dommer var hun kjent for å dømme med glimt i øye og hadde en stor respekt blant spillerne. Hun var kjent som en fair dommer. Som hovedoppgaver kan vi nevne at hun har vært hoveddommer i europamesterskapet både for gutter og jenter samt i flere Norgesmesterskap.

Eva ble utnevnt som Æresmedlem i Kristiansand GK i 2007. Hun ble også tildelt Norges Golfforbunds fortjenestemerke i 2002.

Eva Nilsen var en flott person som vil bli savnet av mange. KGK tar med seg alle god minner og er veldig takknemlig for all dugnadsinnsats som er lagt ned i årenes løp.

Kristiansand Golfklubb sender sine varme tanker til familien.

Vi lyser fred over Eva Nilsens minne.

eva

Hovedbane Åpen
Simulator Stengt

Banen er åpen igjen etter regnet. Ta hensyn og ikke gå eller kjør i de bløteste partiene.

Ta nedslagsmerker, fiks divots, bruk søppelkasser og ta med sneipen hjem.

Mer baneinfo via denne linken

Temperature: 18.3 °C

Sum rain 24 hours: 1.5 mm

Wind strength: 0 Kph