Bli med på Rankingliste med spennende matchspill

Som nylig publisert på Facebook ønsker vi å sette igang med en rankingliste for alle som er medlem i KGK. Rankingliste går kort fortalt ut på å utfordre andre medlemmer i matcplay, alt etter resultatet blir en ranket. Følgende regler er gjeldende.

Alle medlemmer i KGK som har betalt medlemskap kan bli med på rankinglista. Man må være generelt tilgjengelig for å kunne spille rankingkamper for å kunne stå på rankinglista.

Påmelding gjøres til; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Turneringsavgift er satt til 300,- (Alt går til premier) og vippses til 19822 (Merk rankingliste).

Rankingkamper spilles enten over 9 hull eller 18 hull. Dette bestemmer den som blir utfordret.

I alle Matcher blir det delt ut poeng. 2 poeng for seier, 1 poeng for deling og -1 for tap. Du samler opp poeng gjennom å spille matcher, og de 3 med mest poeng ved utgang oktober blir premiert. Dette gjelder både herre og dame klasse. Samtidig premieres spillere fra plass 1-3 på rankinglisten.

Etter at to spillere har kommet overens om spilletid reserverer den med lavest hcp en starttid.

Matchen spilles med netto slag. Eks. utfordrer har 18 mottatte slag og motspiller har 15 mottatte slag. Differanse på 3 slag og utfordrer har tilleggsslag på hull index 1-3.

Man kan utfordre spillere som står på en av de fem plassene over en selv. Spillere med merknad «pause» er enten skadet, bortreist e.l. og medregnes ikke i de fem plassene over som man kan utfordre.

Skulle rankinglisten endre seg i tidsrommet fra man har avtalt en rankingkamp og til kampen skal spilles, har det ingen betydning om man ikke lenger er innenfor fem plasser på listen.

Spillere utfordres gjennom telefon, SMS, e-mail e.l. med forslag om Matchtidspunkt. Dersom det foreslåtte Matchtidspunktet ikke passer for den som ble utfordret er denne spilleren ansvarlig for å (i samarbeid med utfordreren) å finne ett egnet tidspunkt slik at kampen blir spilt innenfor tre uker fra han mottok utfordringen. Dersom man ikke kan enes om kamptidspunkt kontaktes rankingansvarlig i KGK som vil fastsette kamptidspunkt. Frist utover tre uker for avvikling av kampen kan innvilges dersom spesielle forhold tilsier dette. Hvis spilleren som ble utfordret ikke aksepterer utfordringen eller tar ansvar for å finne et egnet tidspunkt innenfor tre uker vinner utfordreren på walk-over.

Dersom man som utfordrer taper rankingkampen, er den man utfordret ikke forpliktet til å akseptere en ny utfordring fra samme spiller innenfor de neste to månedene. Dersom man som utfordrer taper to (eller flere) rankingkamper* på rad mot samme spiller er den man utfordret ikke forpliktet til å akseptere en ny utfordring fra samme spiller innenfor de neste seks månedene.

Hvis utfordreren vinner kampen overtar han/hun plassen til den høyere rankede spilleren, og taperen av kampen, samt de i mellom utfordreren og taperen, rykker en plassering ned på lista. (Hvis spilleren som har blitt utfordret vinner kampen blir det ingen endringer på lista.) Dersom en kamp avgjøres på WO flyttes den spilleren som ble utfordret ned på plassen til den spilleren som utfordret, og de andre spillerne, inkludert den som utfordret, flyttes da en plass opp på lista.

Medlemmer som ikke allerede er med på rankinglista kan utfordre hvilken som helst spiller på lista. Man har da tre sjanser til å utfordre tre forskjellige spillere, men med tap mot alle tre vil man bli plassert på bunnen av rankinglista. Spillere som tidligere har vært på rankinglista kan ikke utfordre høyere enn hva plass man var på lista når man ble tatt bort fra denne.

Har man avtalt kamptidspunkt med en spiller på listen må denne kampen være spilt før man kan utfordre en ny spiller.

Vinneren rapporterer resultatet til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. etter ferdigspilt match.

Man kan sette seg i pause på rankinglista dersom man er skadet eller bortreist, og kan da ikke bli utfordret i denne perioden. Man kan stå som skadet inntil 3 mnd., hvoretter man vil bli fjernet og må spille seg inn på lista på nytt. Man kan da ikke utfordre høyere enn hva plass man var på når man ble fjernet fra rankinglista.

Spillere som er inaktive på listen (6 uker) vil bli fjernet fra rankinglisten.

Ved spørsmål, uoverenstemmelser etc. vil KGKs ansvarsperson for rankinglisten svare på og ta avgjørelser (eventuelt i samarbeid med sportslig utvalg). Ta da kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Rankingansvarlig kan avvike fra ovenstående regler i særskilte tilfeller.

RankinglisteTiger

Hovedbane Åpen (se golfbox)
Simulator Stengt

Fairway, utslag og greener ble dresset onsdag.

Ikke kast sneiper på banen. I tillegg til at det er noe graps er det også ekstrem brannfare. Vi har allerde slukket et par små branner på banen siste uken.

Mer baneinfo via denne linken

Temperature: 6.1 °C

Sum rain 24 hours: 32 mm

Wind strength: 1 Kph