Æresmedlem gått bort
Vårt kjære medlem og Æresmedlem, Martha Haugland, har gått bort. Hun oppholdt seg for tiden i Spania og døde den 23. februar.

Martha Haugland var en kjent og kjær person med et stort hjerte for Kristiansand Golfklubb. Hun var i sin tid med på å etablere klubben og har i alle år engasjert seg på en veldig god og positiv måte. Gjennom årenes løp har Martha lagt ned utallige dugnadstimer for klubben og hun var også veldig flink til å engasjere andre i dette arbeidet.

Det var Martha som aktivt tok initiativet til å etablere en dugnadsgjeng på banen som etter hvert gikk under kallenavnet «Martha´s Engler». Hun var opptatt av at klubbens områder til enhver tid skulle fremstå som fine og velstelte både for klubbens medlemmer og gjester som kom på besøk.

Martha Haugland var et flott menneske som vil savnet av mange. Vi i Kristiansand Golfklubb tar med oss alle de gode minnene og vil gjøre vårt beste til at hennes engasjement og iver for klubben bringes videre i hennes ånd.

Kristiansand Golfklubb sender sine varme tanker til familien.

Hvil i fred Martha, vi vil savne deg.

martha

Hovedbane Åpen
Simulator Stengt

Stengt for golfbil

Greener luftes mandag morgen, samt dresses og gjødsles før regnet som kommer mot helga.

Temperature: 12.4 °C

Rain: 0.202 mm

Sum rain 24 hours: 6.9 mm

Wind strength: 12 Kph