golf

Lukk [X]

Valgkomité
Da er sesongen for i år over og det begynner å forberedes til neste års sesong. Klubbens Valgkomité har nå startet sitt arbeid og her kommer litt informasjon. 

Kristiansand Golfklubb har mye spennende på gang!

Ønsker du å være med og påvirke klubbens utvikling og få en unik innsikt i klubbens indre liv?
Vi er på jakt etter kandidater til styreverv for kommende sesong. Du må være villig til å ofre litt tid for å være med på styremøter samt ta del i ansvarsområdene som blir fordelt i styret. Dette kan være oppfølgning av frivillige utvalg, sportslig kontakt, økonomi eller andre organisatoriske oppgaver. Klubbens styre har overordnet ansvar for klubben mellom årsmøtene og dette innebærer oppfølgning av vedtatt budsjett og ansvar for klubbens ansatte.

Styresammensetning for neste periode innstilles av valgkomiteen og velges av årsmøtet i februar/mars. Valgkomiteen legger vekt på en variert sammensetning av styret med representanter som tilsammen representerer bredden i klubben. Kandidater trenger ikke å ha tidligere erfaring fra styreverv, men det er selvfølgelig en fordel. Den viktigste personlige egenskapen er evnen til å delta i saklige diskusjoner og avgjørelser til klubbens beste. Noen av medlemmene i styret er på vei ut, mens det fortsatt sitter flere igjen som sikrer kontinuitet.

Om du ser deg selv som en aktuell kandidat eller har forslag til andre kandidater, så kan du ta kontakt med Valgkomiteen.

Valgkomiteen v/Mikael Pedersen (99 09 00 66)

Anne Lise Flåt (90 86 06 26)
Guttorm Nilsen (48 13 23 20)
Oddbjørn Åteigen (97 19 46 12)

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator Åpen (08-24)

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn Stengt

Baneinfo

UKE 3

Så er været fortsatt dårlig, frost den ene dagen og bøttevis med regn den neste. Så fort det blir opphold og litt varme så prøver vi ut riva til kunstgresset på korthullsbanen.


Kristiansand

Login error

Samarbeidspartnere

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2018 av Web Norge