Valgkomité
Da er sesongen for i år over og det begynner å forberedes til neste års sesong. Klubbens Valgkomité har nå startet sitt arbeid og her kommer litt informasjon.

Kristiansand Golfklubb har mye spennende på gang!

Ønsker du å være med og påvirke klubbens utvikling og få en unik innsikt i klubbens indre liv?
Vi er på jakt etter kandidater til styreverv for kommende sesong. Du må være villig til å ofre litt tid for å være med på styremøter samt ta del i ansvarsområdene som blir fordelt i styret. Dette kan være oppfølgning av frivillige utvalg, sportslig kontakt, økonomi eller andre organisatoriske oppgaver. Klubbens styre har overordnet ansvar for klubben mellom årsmøtene og dette innebærer oppfølgning av vedtatt budsjett og ansvar for klubbens ansatte.

Styresammensetning for neste periode innstilles av valgkomiteen og velges av årsmøtet i februar/mars. Valgkomiteen legger vekt på en variert sammensetning av styret med representanter som tilsammen representerer bredden i klubben. Kandidater trenger ikke å ha tidligere erfaring fra styreverv, men det er selvfølgelig en fordel. Den viktigste personlige egenskapen er evnen til å delta i saklige diskusjoner og avgjørelser til klubbens beste. Noen av medlemmene i styret er på vei ut, mens det fortsatt sitter flere igjen som sikrer kontinuitet.

Om du ser deg selv som en aktuell kandidat eller har forslag til andre kandidater, så kan du ta kontakt med Valgkomiteen.

Valgkomiteen v/Mikael Pedersen (99 09 00 66)

Anne Lise Flåt (90 86 06 26)
Guttorm Nilsen (48 13 23 20)
Oddbjørn Åteigen (97 19 46 12)