golf

Lukk [X]

Turneringer
Etter noen helger med flere spennende turneringer kommer her en liten oppdatering på disse. Det er blitt spilt KM Senior / junior, KGK Order of Merit og finalen i Gubben.

KM Junior og Senior
Totalt var det 27 deltagere denne helgen og hvor 7 av disse var juniorer. På grunn av få deltagere var det dessverre flere klasser som det ikke ble avviklet KM for. Vi håper selvfølgelig på bedre deltagelse neste år slik at det kan spilles i flere klasser.

I år var det klassene Herre Senior og Gutter Junior som ble avviklet. I herre klassen ble det veldig spennende stort sett frem til siste hull. Mellom 1. og 3. plass var det kun tre slag som skilte og det var Per Berge som dro seieren i land på de to siste hullene. Jack Sylte gjorde en glimrende innsats for å holde spenningen opp og havnet kun tre slag bak til slutt. Sten Pedersen tok den siste pallplassen.

I Juniorklassen ble søndagen ikke fullt så spannende, Benjamin Sordal Pettersen storspilte på lørdagen og gikk en 77 runde. Med godt fokus og mye god golf klarte Benjamin og beholde ledelsen gjennom søndagen og vant til slutt med 11 slag på neste mann. Det var eller en tett kamp om de resterende plassene på pallen og til slutt var det Ruben Haraldsen som kapret 2. plassen med Kristian Markussen og Gabriel Arni Sigurdsson på delt 3. plass.

Stor gratulasjon til begge våre Klubbmestere og takk for innsatsen til alle deltagere.

KM S og J

Order of Merit
I 2019 ble det satt opp et nytt poeng-system for Order of Merit og i all hovedsak er tilbakemeldingene at dette har fungert temmelig greit. Vi vil selvfølgelig ta en gjennomgang av systemet i løpet av vinteren og se om noe kan forbedres eller trenger litt mer spesifisering.

Finale ble spilt lørdag 7. september og det var 27 som deltok. Selv om Jack Sylte vant på selve finaledagen, var det nok en gang Thomas Karterud som stakk avgårde med sammenlagt seieren i Order of Merit 2019. Vi gratulerer med seieren!

Etter turneringen ble dagen avsluttet med både mat og drikke hos vår samarbeidspartner Håndverkeren.

Årets Gubbe
Onsdag 11. september var det også duket for den siste Gubben i sesongen 2019 og derav skulle også Årets Gubbe kåres.

Vinner av Årets Gubben 2019 ble Frank Nordrum. Dette var praktisk talt avgjort før selve finalen, da han hadde opparbeidet seg en god margin. Men der var 8-10 stykker som kjempet om de neste plassene, så det var adskillig mer spenning knyttet til resten av pallen.

Der var en god fight om ledelsen gjennom sesongen. Marius lå lenge godt an, men Frank kom med en solid innspurt. Vi fikk og en av våre gode juniorer på pallen, da Benjamin også hadde en fin avslutning.

1.plass Frank Nordrum 616 
2.plass Marius Johansen 579
3. plass Benjamin Sordal Pettersen 556

  • Premie for flest "longest drive": Morten Bergmann - med 2 (avgjort ved trekning)
  • Premie for flest "closest to pin". Jack Sylte - med 3
  • Premie for 12 deltagelser eller mer: Dag Otto Johansen (avgjort ved trekning)

Til slutt gir vi både turneringsutvalget og Gubbeutvalget en stor takk for innsatsen så langt i år. Dere gjør en fantastisk jobb for både det sosiale og sportslige miljøet i klubben.

Takk skal dere ha!

For fulle resultatlister så ligger dette i Golfbox samt flere bilder på klubbens FB side...

Gubbe

 

Banestatus

Hovedbane Åpen
Korthullsbane Åpen
Range Åpen
Simulator Stengt

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn 10 - 17

Baneinfo

UKE 40

Stengt for golfbil

Greener luftes mandag morgen, samt dresses og gjødsles før regnet som kommer mot helga.

 

Været akkurat nå

Temperature: 13.6 °C

Rain: 0 mm

Sum rain 24 hours: 1.2 mm

Wind strength: 11 Kph

Wind angle: NE

Samarbeidspartnere

 Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS metos Skaar Retura Color Line
rank neumann Wave hc reklame MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2020 av Web Norge