Order of Merit 2019
Vi minner om Order of Merist som spilles den 7. september. Vi har i år et litt nytt system som gjør det litt mer åpent og spennende helt frem til og med finalen.

Det står en del informasjon om dette på på følgende link: Oredr of Merit

I korte trekk er det slik at topp 36 på lista er kvalifisert til finalen den 7. september. Om noen av disse ikke melder seg på vil spiller fra 36 og oppover få plassen. Når finalen spilles "nullstilles" alle poengsummer og det deles ut nye poeng som man starter finalen med. Det vil si at den som ledet Order of Merit etter alle innledende turneringer starter med 2500 poeng, nummer 2 starter med 2250 poeng.... osv - Se egen liste for dette: Tabell OoM. I selve finalen spilles det også om poeng slik at det faktisk er flere som kan vinne.

Tabell 3 er det man får tildelt av poeng ut fra plassering før finalen og tabell 4 er poengene det spilles om i selve finalen.

Førsteplassen er også i år et gratis medlemskap m/spillerett ;-)

Her der det bare å melde seg på folkens!

Range Selvplukk
Simulator Åpen (08-24)

Lør - søn Stengt

Korthullsbanen er åpen og det meste av felte trær er ryddet bort.

Mer baneinfo via denne linken

Temperature: 4.6 °C

Rain: 0.101 mm

Sum rain 24 hours: 0.3 mm