Order of Merit 2019
Vi minner om Order of Merist som spilles den 7. september. Vi har i år et litt nytt system som gjør det litt mer åpent og spennende helt frem til og med finalen.

Det står en del informasjon om dette på på følgende link: Oredr of Merit

I korte trekk er det slik at topp 36 på lista er kvalifisert til finalen den 7. september. Om noen av disse ikke melder seg på vil spiller fra 36 og oppover få plassen. Når finalen spilles "nullstilles" alle poengsummer og det deles ut nye poeng som man starter finalen med. Det vil si at den som ledet Order of Merit etter alle innledende turneringer starter med 2500 poeng, nummer 2 starter med 2250 poeng.... osv - Se egen liste for dette: Tabell OoM. I selve finalen spilles det også om poeng slik at det faktisk er flere som kan vinne.

Tabell 3 er det man får tildelt av poeng ut fra plassering før finalen og tabell 4 er poengene det spilles om i selve finalen.

Førsteplassen er også i år et gratis medlemskap m/spillerett ;-)

Her der det bare å melde seg på folkens!

Hovedbane Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Man - søn 10-17

Onsdag lufter vi greener med noe grovere utstyr enn normalt, verti-drain 12mm. Dette er absolutt nødvendig arbeid og vi skal gjøre vårt beste for å ha så gode greener som mulig i dagene etter jobben. Hullene vi lager blir fylt med sand, greener børstes og rulles.

Lufting av fairway blir gjort når vi har ledig tid og det ikke er for bløtt på banen.

Ikke bruk tid på å lete etter ditt eget nedslagsmerker, ta heller de to første du finner.

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150