Klubbmesterskap 2019
Da var første av to helger med Klubbmesterskap avviklet og to vinnere kåret. På en fin fin bane og med værgudene på vår side ble det en fantastisk helg med mye godt golfspill.

I dameklassen var det Natalia Van Putten som med en liten ledelse etter lørdagen storspilte på søndagen og dro seoeren i land. Etter søndagens spill var hun 8 slag forn neste man på liste.

I herreklassen var det Arne Sverre Salvesvold som for 5. året på rad klarte å ro i land seieren. Superstabile Per Berge spilte også veldig bra golf og gjorde det spennende helt frem til siste hull.

Også i år har Nils Gunder vært ute med kameraet og tatt mange flotte bilder av deltagerene. Du finner disse ved å gå inn på klubbens FB side.

Igjen en stor gratulasjon til Natalie og Arne Sverre....

Vi lader nå opp til en ny helg med Klubbmesterskap, denne helgen er det juniorene og seniorene som skal i ilden. Vi ønsker alle lykke til og håper på nok en fin dag på banen.

69232782 2393889870666046 3003053210811236352 o

klubbmester1

Foto: Nils Gunder Holberg

Simulator Åpen (08-24)

Lør - søn Stengt

UKE 46 - Takk for i år.

Frosten kom brått på oss i år. Etter en lang og god sesong, ser det nå ut til at det er over for denne gang. Heldigvis er både korthullsbane og simulator åpne gjennom vinteren.

Denne sesongen var betydelig enklere for oss på banen med en tidlig start på gode greener. Vi har gitt forgreen og fringe et bra løft gjennom sesongen med mye dressing og nytt gjødselprogram. Dette fortsetter selvsagt neste sesong og vil gjøre greenområder markant bedre. Dressing (sand) av fairway på hull to ble som forventet også positivt og vi utvider dette til flere fairways kommende sesong.

Ballmaskinen på rangen stenges uke 45 og vi legger ut «vinterballer» til selvplukk om vinteren.

Ellers vil vi rette en takk til alle dere som fikser både divots og nedslagsmerker mens dere spiller, det er en viktig jobb som hjelper oss å holde banen i god stand. Også mandagsgjengen, som reparer divots på fairway har gjort en fantastisk jobb og unge Kittelsen har spart oss mange timer med sin reparasjon av oppslåtte utslagsteder.

I vinter vil vi først og fremst konsentrere oss om rydding av underskog på korthullsbanen, men skal nok få tid til litt rydding også på hovedbanen. Vi kommer til å prøve oss på en dugnad en lørdag før Jul for å brenne bål og spise pølser på korthullsbanen. Mer info om dette kommer så snart vi vet dato.

Vi gleder oss til 2020 og jobber med planer for hvordan banen kan bli bedre. Vi ser spesielt på de dårligste utslagstedene og noe drenering her og der, samt den nevnte dressingen av fairway. Ta gjerne kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du har ideer og innspill.

Banemannskapet

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150