Nybegynner trening
Da er tiden inne for å starte opp med egne nybegynner treninger. Dette er et tilbud for alle de som er nye i golfsporten og har behov for litt jevnlig trening.

Vi starter opp allerede førstkommende tirsdag kl. 17:00 og vil kjøre ukentlige treninger på både tirsdager og torsdager. Det vil bli litt forskjellig opplegg på treningene og hvor vi tar i bruk både driving range, puttinggreen, korthullsbane og hovedbanen.

Ut fra hvor mange som møter opp så fordeler vi oss litt på anlegget ut fra hva som passer best. Treningene er hovedsakelig tilrettelagt for de aller nyeste og hvor vi har et stort fokus på det sosiale og hvor man kan treffe andre nybegynnere i klubben.

Golf er ingen enkel idrett og skal man få glede ut av sporten er det viktig at man også til en viss grad mestrer deler av spillet. Treningen er lagt opp til å være enkle og at man lærer det grunnleggende for å klare seg på banen.

Alle treningene er gratis og vi håper at så mange som mulig har lyst til å delta.

Velkommen til første trening tirsdag den 14. mai, oppmøte ved klubbhuset.

trening1

Simulator Åpen (08-24)

Lør - søn Stengt

UKE 46 - Takk for i år.

Frosten kom brått på oss i år. Etter en lang og god sesong, ser det nå ut til at det er over for denne gang. Heldigvis er både korthullsbane og simulator åpne gjennom vinteren.

Denne sesongen var betydelig enklere for oss på banen med en tidlig start på gode greener. Vi har gitt forgreen og fringe et bra løft gjennom sesongen med mye dressing og nytt gjødselprogram. Dette fortsetter selvsagt neste sesong og vil gjøre greenområder markant bedre. Dressing (sand) av fairway på hull to ble som forventet også positivt og vi utvider dette til flere fairways kommende sesong.

Ballmaskinen på rangen stenges uke 45 og vi legger ut «vinterballer» til selvplukk om vinteren.

Ellers vil vi rette en takk til alle dere som fikser både divots og nedslagsmerker mens dere spiller, det er en viktig jobb som hjelper oss å holde banen i god stand. Også mandagsgjengen, som reparer divots på fairway har gjort en fantastisk jobb og unge Kittelsen har spart oss mange timer med sin reparasjon av oppslåtte utslagsteder.

I vinter vil vi først og fremst konsentrere oss om rydding av underskog på korthullsbanen, men skal nok få tid til litt rydding også på hovedbanen. Vi kommer til å prøve oss på en dugnad en lørdag før Jul for å brenne bål og spise pølser på korthullsbanen. Mer info om dette kommer så snart vi vet dato.

Vi gleder oss til 2020 og jobber med planer for hvordan banen kan bli bedre. Vi ser spesielt på de dårligste utslagstedene og noe drenering her og der, samt den nevnte dressingen av fairway. Ta gjerne kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du har ideer og innspill.

Banemannskapet

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150