Nybegynner trening
Da er tiden inne for å starte opp med egne nybegynner treninger. Dette er et tilbud for alle de som er nye i golfsporten og har behov for litt jevnlig trening.

Vi starter opp allerede førstkommende tirsdag kl. 17:00 og vil kjøre ukentlige treninger på både tirsdager og torsdager. Det vil bli litt forskjellig opplegg på treningene og hvor vi tar i bruk både driving range, puttinggreen, korthullsbane og hovedbanen.

Ut fra hvor mange som møter opp så fordeler vi oss litt på anlegget ut fra hva som passer best. Treningene er hovedsakelig tilrettelagt for de aller nyeste og hvor vi har et stort fokus på det sosiale og hvor man kan treffe andre nybegynnere i klubben.

Golf er ingen enkel idrett og skal man få glede ut av sporten er det viktig at man også til en viss grad mestrer deler av spillet. Treningen er lagt opp til å være enkle og at man lærer det grunnleggende for å klare seg på banen.

Alle treningene er gratis og vi håper at så mange som mulig har lyst til å delta.

Velkommen til første trening tirsdag den 14. mai, oppmøte ved klubbhuset.

trening1

Hovedbane Åpen (se golfbox)
Range Stengt
Simulator Stengt

Vi klipper greener fredag 03.04.
Bestill alltid i golfbox før du skal spille. Banen er stengt når den er blokkert i golfbox.

Rangen, nærspill og simulator er STENGT

Mer baneinfo via denne linken

Temperature: 11.1 °C

Sum rain 24 hours: 0 mm