golf

Lukk [X]

Ny Samarbeidspartner
Igjen er det hyggelig å kunne informere om at vi har fått en ny Samarbeidspartner. Denne gangen er det Sørlandsreklame AS som har inngått avtale med Kristiansand Golfklubb.

Sørlandsreklame AS er et profilfirma som har sine røtter helt tilbake til 1993 hvor firmaet ble etablert på Vigeland av Nils Petter Pedersen. Over 25 år senere er firmaet vokst betraktelig og i dag er det 14 ansatte med avdelinger både i Kristiansand og Mandal.

Sørlandsreklame AS er som nevnt et profileringsfirma og leverer et bredt spekter av profilartikler til bedrifter og private over hele landet. I tillegg til et stort produktutvalg av profilartikler har Sørlandreklame AS også en egen avdeling for produksjon av skilt og dekor. Sørlandsreklame har en god og informativ nettside hvor du finner det meste av informasjon du trenger, klikk på logoen under og ta en titt.

sr logo

Vi i Kristiansand Golfklubb har også tatt en titt på noen av produktene som kan passe for oss her på golfklubben. I hovedsak var vi på utkikk etter logoprodukter som vi kunne selge i ProShopen og vi hadde stort fokus på å finne produkter av høy kvalitet. Sørlandsreklame AS hadde mye å velge mellom og mange av produktene var fra kjente og kvalitetsbevisste produsenter. Utover våren vil det bli en del kvalitetsprodukter å finne i ProShopen.

Sørlandsreklame AS virker på oss som en veldig serviceinnstilt og løsningsorientert bedrift med stort fokus på at kundene skal bli fornøyde og at produktene samsvarer med behovet. Vi kan på det varmeste anbefale Sørlandsreklame AS og oppfordrer alle, både private og bedrifter, til å ta kontakt om dere skulle være på utkikk etter profilartikler eller annet reklamemateriell.

Kristiansand Golfklubb har også en egen "representant" som er ansatt hos Sørlandsreklame AS. Det er Harald i Paulen Haraldsen, han er selvfølgelig en ivrig golfspiller og en av trenerene våre i Junioravdelingen. Ta gjerne kontakt med han om du ønsker gode tilbud.

Harald
Harald treffer du på mob.: 950 64401 eller på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Til slutt vil vi rette en stor takk til Sørlandsreklame AS for inngått samarbeid og vi ser frem til et godt samarbeid i årene som kommer.

Banestatus

Hovedbane Åpen
Korthullsbane Åpen
Range Åpen
Simulator Stengt

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn 10 - 17

Baneinfo

UKE 32

Banen er åpen igjen etter regnet. Ta hensyn og ikke gå eller kjør i de bløteste partiene. 

Ta nedslagsmerker, fiks divots, bruk søppelkasser og ta med sneipen hjem.


Mer baneinfo via denne linken

Været akkurat nå

Temperature: 18 °C

Rain: 0 mm

Sum rain 24 hours: 1.5 mm

Wind strength: 0 Kph

Wind angle:

Samarbeidspartnere

 Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS metos Skaar Retura Color Line
rank neumann Wave hc reklame MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2020 av Web Norge