Klubbmesterskap KGK
Det begynner å nærme seg årets Klubbmesterskap i KGK og i den forbindelse ønsker vi å komme med litt informasjon rundt selve gjennomføringen. Vi håper mange ønske å delta og at dette blir en fin dag med masse god golf.

De siste årene har det vært litt endringer i hvordan Klubbmesterskapet har blitt gjennomført. For å unngå misforståelser ønsker vi som nevnt å komme med litt informasjon om selve gjennomføringen:

Klubbmesterskapet avvikles helgen 25. og 26. august og alle klasser spiller denne helgen. Videre er det en del forskjellige klasser og her følger litt informasjon og regler for de forskjellige klassene:

Junior
Alder:
12 – 19 år (Blir du 12 år i løpet av året kan du delta og er du 19 år per 31. desember kan du delta)
Jenter fra 43 og Gutter fra 50

• Det må minimum være 6 deltagere i hver klasse for å kåre en Klubbmester
  • Er det under 6 deltagere i èn av klassene, spilles det èn felles Juniorklasse
  • Om ønskelig kan juniorer som er over 18 stille i Dame- eller Herreklassen

Dame og Herre
20 – 49 år
Damer 28
Herrer 24
Det må minimum være 6 deltagere i hver klasse for å kåre en Klubbmester

Senior (Dame og Herre)
Alder:
50 – 62 år (du kan delta det året du fyller 50 år)

• Det må minimum være 6 deltagere i hver klasse for å kåre en Klubbmester
  • Seniorer kan om ønskelig delta i klassen Dame/Herre klassen om ønskelig

Eldre Senior (Dame og Herre)
Alder:
63 år og oppover (du kan delta det året du fyller 63 år)

• Det må minimum være 6 deltagere i klassen for å kåre en Klubbmester
  • Eldre Seniorer kan om ønskelig delta i klassen Senior Dame/Herre eller Dame/herre klassen om ønskelig.

Diverse regler for alle klasser

• Man kan kun delta i èn klasse i Klubbmesterskapet.
  • Det kjøres Teetime begge dager.
  • Det spilles slaggolf u/HCP i alle klasser og alle hull må hulles ut.
  • Herrer: Hvis det i Eldre Senior ikke er 6 eller flere deltagere, slås klassen sammen med Seniorklassen. Om det det i tillegg ikke er nok deltagere i Seniorklassen, slås klassen sammen Herreklassen.
  • Damer: Om det i noen av klassene (Eldre senior, senior eller Dameklassen) ikke er 6 eller flere deltagere, kjører vi i 2018 èn felles Dameklasse (dette for at alle skal ha en mulighet til å delta).

Cut
Det er maks 72 spiller som kan delta i Klubbmesterskapet på lørdagen. Etter lørdagen vil det bli gjennomført en «cut» for å redusere antallet slik at det kan bli en fornuftig gjennomføring av finalerunden. Ved fullt startfelt på lørdagen, reduseres starfeltet med ca 32% til søndagen.

Minimum 4 stk. fra hver klasse går videre fra lørdagen, utover dette blir det lik prosentandel fra de forskjellige klassene og hvor vi som nevnt ender opp i om lag 50 spiller. Spillere som akkurat klarer «cut`n» og har lik score blir med på søndagen, derav «om lag» 50 spillere.

Etter påmeldingsfristen er gått og vi kan se hvor mange klasser det blir, vil vi kunne offentliggjøre en noe mer eksakt «cut».

Vi håper at så mange som mulig ønsker å delta og at vi får en helg med masse aktivitet her ute på klubben. Slik påmeldingen ser ut i dag, ser det veldig lovende ut.

Range Selvplukk
Simulator Åpen (08-24)

Man - fre 10-17
Lør - søn Sporadisk