God nyhet fra Bjåvann
Vi har fått gode nyheter fra Bjåvann Golfklubb om at hvis du deltar på enten Guttetirsdagen eller Damedagen betaler du nå kun startkontingent og ikke greenfee.

Det vil si at om du er medlem i KGK eller på Bjåvann betaler man det samme for å delta i de respektive turneringene. Dette er bra og vi håper at byens golfspiller blir bedre på å delta hos hverandre.

Vi i KGK har allerede praktisert denne ordningen noen år og det er veldig hyggelig at også Bjåvann har innført dette. Det absolutt beste for begge klubben er at vi har fulle startlister og utnytter kapasiteten på banen maksimalt.

Bare å hive seg med folkens....

Hovedbane Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Man - søn 10-17

Det er høst og når banen er åpen må alle ta hensyn og unngå bløte områder så best de kan. Gå minst mulig på greener og reparer skikkelig. Vi oppfordrer også til bruk av bærebag for å minimere spor. Vi stenger noen av gressutslagene fremover, spill der markørene står.

Greener ble klippet tirsdag 22.10 på 3.5mm

Rangen plukkes når det er mulighet for det, men mye regn gjør det vanskelig å kjøre på gresset. Derfor kan en møte tom ballmaskin, da må en ut å plukke selv.

Banen stenger og åpner med været for tiden. Sjekk alltid golfbox før du skal spille, her er det alltid oppdatert om banen er åpen eller ikke.

Denne uken håper vi å få luftet utslag og greener. Det vil også gå mye tid på løvblåsing
.

Stengt for golfbil

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line