God nyhet fra Bjåvann
Vi har fått gode nyheter fra Bjåvann Golfklubb om at hvis du deltar på enten Guttetirsdagen eller Damedagen betaler du nå kun startkontingent og ikke greenfee.

Det vil si at om du er medlem i KGK eller på Bjåvann betaler man det samme for å delta i de respektive turneringene. Dette er bra og vi håper at byens golfspiller blir bedre på å delta hos hverandre.

Vi i KGK har allerede praktisert denne ordningen noen år og det er veldig hyggelig at også Bjåvann har innført dette. Det absolutt beste for begge klubben er at vi har fulle startlister og utnytter kapasiteten på banen maksimalt.

Bare å hive seg med folkens....

Simulator Åpen (08-24)

Man - fre 10-17
Lør - søn Sporadisk

Dugnad førskommende helg, både lørdag og søndag fra 10 til 14.
baneåpning usikkert, men vi håper på siste helgen i Mars.

Utfyllende info på denne linken

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150