Informasjonsmøte Norsk Seniorgolf
Onsdag den 18. april kl. 19:00 vil Norsk Seniorgolf avholde et informasjonsmøte her hos oss på Kristiansand Golfklubb. De andre Sørlandsklubbene er også invitert og vi regner med at mange ønsker å delta på dette.

Det er Espen Olafsen (også kjent som Willi Røret på P4), daglig leder i Norsk Seniorgolf som vil informere om selve Norsk Seniorgolf og aktiviteter gjennom sesongen 2018. Agenda for kvelden er følgende:
- Strategiplan 2018 - 2021
- Turneringsbestemmelser (TB 2018)
- Terminliste 2018

Som nevnt vil møte starte kl. 19:00 og avsluttes omlag 20:30.

Ønsker du å lese deg opp på litt informasjon før møtet, kan du klikke deg inn på NSG sin hjemmeside og se litt på Dokumentarkivet.

Vi ønsker alle velkommen til en hyggelig kveld her hos oss på Kristiansand Golfklubb.

golf24

Simulator Åpen (08-24)

Lør - søn Stengt

UKE 46 - Takk for i år.

Frosten kom brått på oss i år. Etter en lang og god sesong, ser det nå ut til at det er over for denne gang. Heldigvis er både korthullsbane og simulator åpne gjennom vinteren.

Denne sesongen var betydelig enklere for oss på banen med en tidlig start på gode greener. Vi har gitt forgreen og fringe et bra løft gjennom sesongen med mye dressing og nytt gjødselprogram. Dette fortsetter selvsagt neste sesong og vil gjøre greenområder markant bedre. Dressing (sand) av fairway på hull to ble som forventet også positivt og vi utvider dette til flere fairways kommende sesong.

Ballmaskinen på rangen stenges uke 45 og vi legger ut «vinterballer» til selvplukk om vinteren.

Ellers vil vi rette en takk til alle dere som fikser både divots og nedslagsmerker mens dere spiller, det er en viktig jobb som hjelper oss å holde banen i god stand. Også mandagsgjengen, som reparer divots på fairway har gjort en fantastisk jobb og unge Kittelsen har spart oss mange timer med sin reparasjon av oppslåtte utslagsteder.

I vinter vil vi først og fremst konsentrere oss om rydding av underskog på korthullsbanen, men skal nok få tid til litt rydding også på hovedbanen. Vi kommer til å prøve oss på en dugnad en lørdag før Jul for å brenne bål og spise pølser på korthullsbanen. Mer info om dette kommer så snart vi vet dato.

Vi gleder oss til 2020 og jobber med planer for hvordan banen kan bli bedre. Vi ser spesielt på de dårligste utslagstedene og noe drenering her og der, samt den nevnte dressingen av fairway. Ta gjerne kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du har ideer og innspill.

Banemannskapet

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150