golf

Lukk [X]

Fornyet avtale med KEAS
Etter et par år med gule "KEAS" baller på driving rangen er nok de aller fleste godt kjent med disse. Dette er gode kvalitetsballer og det er utrolig hyggelig at KEAS nå forlenger avtalen med oss her i Kristiansand Golfklubb.

Samarbeidsavtalen som er gjort med KEAS løper frem til og med 2021, så vi skal bli godt vant med både gode og gule baller på driving rangen vår i årene fremmover.

KEAS (Kristiansand Elektro AS) er et velrennomert selskap med tilhørighet i Kristiansand. De er om lag 25 ansatte i forskjellige fagområder, dette måtte være seg elektrikere, rørleggere, murere og tømrere. Med en såpass bredde på fagkompetanse, er KEAS stort sett det eneste selskapet i Kristiansand som kan gjennomføre prosjekter kun med egne ansatte.

Vi oppfordrer selvfølgelig våre medlemmer å benytte seg av KEAS og ønsker du å lese mer om firmaet kan du klikke deg klikke på logoen under.

Vi i Kristiansand Golfklubb setter stor pris på engasjementet fra KEAS og retter en stor takk til Eivind Sandvik (daglig leder hos KEAS) for inngåelse av ny 3-års avtale med klubben. Eivind har også planer om å få spilt litt mer golf, så vi håper å se han en del på klubben i årene som kommer….

 

keas logo

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator Åpen (08-24)

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10-17
Lør - søn Sporadisk

Samarbeidspartnere

DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS shoplink metos Murmester Kristian Sollie Skaar Retura Pelican Color Line G Travel
rank neumann Globetech Wave hc reklame solbygg Elektropartner

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2018 av Web Norge