Ny Samarbeidspartner
Det er med stor glede at vi kan presenter en ny samarbeidspartner til Kristiansand Golfklubb. Det er Rank Nr. 1 AS som nå har inngått en 3-års avtale med klubben.

Som klubb er vi helt avhengige av et godt samarbeid med det lokale næringsliv. Da er det spesielt hyggelig å kunne inngå nye avtaler med bedrifter som ser verdien av et samarbeid med oss som golfklubb og idrettslag.

logo rank
Rank Nr. 1 AS er et internasjonalt foretak med hovedkontor i Kristiansand. Selskapet har spesialisert seg på såkalt «søkemotor-markedsføring». Det vil med andre ord si at Rank Nr. 1 AS bistår andre selskaper i å få mest og best mulig profilering på søkemotorer som for eksempel Google.

På Rank Nr. 1 AS sine egne hjemmesider står det mye god informasjon om både selskapet og hva de leverer av tjenester. Absolutt verdt å sjekke ut, spesielt om du har egen bedrift eller en arbeidsgiver som kan ha bruk for disse tjenestene.
Besøk: Rank Nr. 1 AS

Vi i Kristiansand Golfklubb takker Rank Nr. 1 AS for inngått samarbeid og ser frem til å utvikle dette videre i årene fremover. Det er Terje Sannarnes som er Daglig Leder i selskapet og vår kontaktperson i Rank Nr. 1 AS. Spesielt hyggelig er det at han også planlegger å være en litt mer aktiv golfspiller i tiden fremover ;-)

Simulator Åpen (08-24)

Man - søn 10-17

TORSDAG - BANEN ER STENGT GRUNNET OVERVANN

Onsdag dresser vi greenene.

Ikke bruk tid på å lete etter ditt eget nedslagsmerker, ta heller de to første du finner.

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150