Ny Samarbeidspartner
Det er med stor glede at vi kan presenter en ny samarbeidspartner til Kristiansand Golfklubb. Det er Rank Nr. 1 AS som nå har inngått en 3-års avtale med klubben.

Som klubb er vi helt avhengige av et godt samarbeid med det lokale næringsliv. Da er det spesielt hyggelig å kunne inngå nye avtaler med bedrifter som ser verdien av et samarbeid med oss som golfklubb og idrettslag.

logo rank
Rank Nr. 1 AS er et internasjonalt foretak med hovedkontor i Kristiansand. Selskapet har spesialisert seg på såkalt «søkemotor-markedsføring». Det vil med andre ord si at Rank Nr. 1 AS bistår andre selskaper i å få mest og best mulig profilering på søkemotorer som for eksempel Google.

På Rank Nr. 1 AS sine egne hjemmesider står det mye god informasjon om både selskapet og hva de leverer av tjenester. Absolutt verdt å sjekke ut, spesielt om du har egen bedrift eller en arbeidsgiver som kan ha bruk for disse tjenestene.
Besøk: Rank Nr. 1 AS

Vi i Kristiansand Golfklubb takker Rank Nr. 1 AS for inngått samarbeid og ser frem til å utvikle dette videre i årene fremover. Det er Terje Sannarnes som er Daglig Leder i selskapet og vår kontaktperson i Rank Nr. 1 AS. Spesielt hyggelig er det at han også planlegger å være en litt mer aktiv golfspiller i tiden fremover ;-)

Hovedbane Åpen
Simulator Stengt

Bakken ned mot green 5 planerses ut denne uka, vennligst følg skilt.

Ved frost er banen stengt.

Temperature: 8.4 °C

Sum rain 24 hours: 0 mm

Wind strength: 6 Kph

Wind angle: SW