golf

Lukk [X]

Ny Samarbeidspartner
Det er med stor glede at vi kan presenter en ny samarbeidspartner til Kristiansand Golfklubb. Det er Rank Nr. 1 AS som nå har inngått en 3-års avtale med klubben.

Som klubb er vi helt avhengige av et godt samarbeid med det lokale næringsliv. Da er det spesielt hyggelig å kunne inngå nye avtaler med bedrifter som ser verdien av et samarbeid med oss som golfklubb og idrettslag.

logo rank
Rank Nr. 1 AS er et internasjonalt foretak med hovedkontor i Kristiansand. Selskapet har spesialisert seg på såkalt «søkemotor-markedsføring». Det vil med andre ord si at Rank Nr. 1 AS bistår andre selskaper i å få mest og best mulig profilering på søkemotorer som for eksempel Google.

På Rank Nr. 1 AS sine egne hjemmesider står det mye god informasjon om både selskapet og hva de leverer av tjenester. Absolutt verdt å sjekke ut, spesielt om du har egen bedrift eller en arbeidsgiver som kan ha bruk for disse tjenestene.
Besøk: Rank Nr. 1 AS

Vi i Kristiansand Golfklubb takker Rank Nr. 1 AS for inngått samarbeid og ser frem til å utvikle dette videre i årene fremover. Det er Terje Sannarnes som er Daglig Leder i selskapet og vår kontaktperson i Rank Nr. 1 AS. Spesielt hyggelig er det at han også planlegger å være en litt mer aktiv golfspiller i tiden fremover ;-)

Google

Banestatus

Hovedbane Åpen
Korthullsbane Åpen
Range Åpen
Simulator Stengt

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn 10 - 17

Baneinfo

UKE 39

Bakken ned mot green 5 planerses ut denne uka, vennligst følg skilt.

Ved frost er banen stengt.

Været akkurat nå

Temperature: 8.4 °C

Rain: 0 mm

Sum rain 24 hours: 0 mm

Wind strength: 6 Kph

Wind angle: SW

Samarbeidspartnere

 Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS metos Skaar Retura Color Line
rank neumann Wave hc reklame MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2020 av Web Norge