golf

Lukk [X]

Ny Samarbeidspartner
Det er med stor glede at vi kan presenter en ny samarbeidspartner til Kristiansand Golfklubb. Det er Rank Nr. 1 AS som nå har inngått en 3-års avtale med klubben.

Som klubb er vi helt avhengige av et godt samarbeid med det lokale næringsliv. Da er det spesielt hyggelig å kunne inngå nye avtaler med bedrifter som ser verdien av et samarbeid med oss som golfklubb og idrettslag.

logo rank
Rank Nr. 1 AS er et internasjonalt foretak med hovedkontor i Kristiansand. Selskapet har spesialisert seg på såkalt «søkemotor-markedsføring». Det vil med andre ord si at Rank Nr. 1 AS bistår andre selskaper i å få mest og best mulig profilering på søkemotorer som for eksempel Google.

På Rank Nr. 1 AS sine egne hjemmesider står det mye god informasjon om både selskapet og hva de leverer av tjenester. Absolutt verdt å sjekke ut, spesielt om du har egen bedrift eller en arbeidsgiver som kan ha bruk for disse tjenestene.
Besøk: Rank Nr. 1 AS

Vi i Kristiansand Golfklubb takker Rank Nr. 1 AS for inngått samarbeid og ser frem til å utvikle dette videre i årene fremover. Det er Terje Sannarnes som er Daglig Leder i selskapet og vår kontaktperson i Rank Nr. 1 AS. Spesielt hyggelig er det at han også planlegger å være en litt mer aktiv golfspiller i tiden fremover ;-)

Google

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator Åpen (08-24)

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10-17
Lør - søn Sporadisk

Samarbeidspartnere

DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS shoplink metos Murmester Kristian Sollie Skaar Retura Pelican Color Line G Travel
rank neumann Globetech Wave hc reklame solbygg Elektropartner

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2018 av Web Norge