Årsmøte 2014
Onsdag 4. mars ble det avholdt årsmøte i Kristiansand Golfklubb. 37 ivrige golfspillere møtte opp og fikk også med seg siste nytt om hva som har skjedd og hva som er på gang.

Da sesongen 2014 har vært en meget bra sesong og at det ikke var veldig mange "spennende" saker som skulle tas opp på årsmøtet, var det nok mange som valgte å droppe dette i år. Vi vil om kort tid laste ut referatet fra møtet slik at dette blir tilgjengelig for klubbens medlemmer.

Det ble litt utskiftninger i både styret og andre komiteer som skal velges på årsmøtet. Vi vil med dette rette en stor takk til alle som har deltatt i 2014 og ikke fortsetter i 2015. Det er selvfølgelig også veldig hyggelig med nye mennesker inn i styre og stell – disse ønskes velkommen.

Selve årsmøtet var stort sett «plankekjøring» og ble gjennomført både raskt og effektivt. Det var Mogens Lykke Pedersen som ledet møtet på en fin og informativ måte, takk til Mogens.

Som nevnt ble det i forkant av årsmøtet avholdt et medlemsmøtet. Her ble det informert om hva som er skjedd på klubben i løpet av vinteren og litt om planene fremover. Har du ikke vært på banen i løpet av vinteren, kan vi vel kort oppsummere at du i år også vil se at det har skjedd en del ;-)

Marius hadde litt informasjon om det sportslige som planlegges i 2015. Vi fortsetter å bruke mye energi og ressurser på trening og håper at vi i år får med oss enda flere enn i 2014. I løpet av den nærmeste tiden vil vi også laste ut informasjon om dette på klubbens nettsider.

Det er nå tid for dugnad på banen og første er allerede førstkommende helg (7. og 8. mars). Vi møter ved klubbhuset kl. 10:00 og holder på til kl. 14:00.

Simulator Åpen (08-24)

Lør - søn Stengt

Det regner og vi jobber med planer for neste sesong. Korthullsbanen er åpen med brukbare forhold.

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150