Årsrevisjon av handicap er utført
Årsrevisjonen i Golfbox er nå godkjent av Hcp-utvalget og alle har fått beskjed om dette via Golfbox (email).

For dere som ikke har registrert noen email-adresse eller feil email-adresse i Golfbox er det bare å logge seg inn i Golfbox – gå inn på årsrevisjonsbeskjeden fra Golfbox midt på siden (under klubbeskjeder) – klikk siden på linken midt i beskjeden (ordet: her) for detaljert informasjon/visning av din årsrevisjon.

Årsrevisjonen er obligatorisk og beregnes automatisk i Golfbox. Noen grupper blir allikevel ikke tatt med i revisjonen, og de er:
- De som har klubbhandicap (37-54) eller har oppnådd 36 i hcp i løpet av 2014.
- De som har 3 eller færre runder registrert i Golfbox i 2014 (ingen regulering og beholder EGA handicap).
- De som har 4 til 7 runder registrert i Golfbox i 2013-2014 (ingen regulering men beholder EGA turneringshandicap).

Alle andre har altså minst 8 registrerte runder i Golfbox i 2014 og er regulert på grunnlag av disse rundene. Beregningen tas ut fra medianverdien av alle registrerte runder og sammenlignes siden mot en forventet verdi tatt fra en database med millioner av scorer innsamlet av EGA.

Totalt har 538 KGK-medlemmer vært med i beregningen der 304 er unntatt revisjon grunnet de tre punktene nevnt over.
Av de medlemmene som har blitt revidert har 168 medlemmer ikke blitt regulert (handicap er korrekt), 50 medlemmer har blitt regulert ned 1-2 i hcp (handicap er for høyt) og 16 medlemmer har blitt regulert opp 1-2 i hcp (handicap er for lavt).

Om dere har spørsmål/innsigelser om årsrevisjonen kontakter dere en av oss i Handicaputvalget (http://www.kristiansandgk.no/klubben/utvalg).

Klagefrist er satt til 16.februar (4 uker etter regulering) og skal være skriftlig.

Mvh,
Handicaputvalget

Simulator Åpen (08-24)

Lør - søn Stengt

Det regner og vi jobber med planer for neste sesong. Korthullsbanen er åpen med brukbare forhold.

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150