Bring your own putter
Denne turneringsformen var en nyhet for oss i KGK, men vi hadde pratet med andre som har arrangert denne type turneringer for å få litt tips og innspill - og for en turnering det ble!!!

33 par, herav 33 helt ferske golfspillere møtte frem i et aldeles nydelig vær denne søndagen etter nasjonaldagen vår.

Med 66 deltakere på banen tok det 5,5 timer, men dette hadde vi regnet med. Stemningen var til tider høy på banen ettersom puttene rant i koppen på så godt som 1. putt.

Har arrangert mange turneringer i KGK, men sjelden opplevd en slik ”halleluljastemning” på banen, men for all del dette var moro og frister til gjentagelse til høsten.

Resultatene ble gjort manuelt, siden vi hadde lagt den inn som parturnering, for så å gi den singelstatus. Men vi som arrangerer lærer stadig vekk noe om NYE Golfbox.

Tusen takk til vår leder Pål thorsen som tok med seg scorekortene hjem for kontroll!

Tror klubben fikk mange nye som ville begynne å spille golf og gå på kurs hos Marius.

Sees nok til høsten, men da blir det bare 9 hull som spilles.

Turneringsutvalget
Nils Gunder, Linda og Pål

Se flere bilder ved å klikke på bildet...

Range Selvplukk
Simulator Åpen (08-24)

Lør - søn Stengt

Så er været fortsatt dårlig, frost den ene dagen og bøttevis med regn den neste. Så fort det blir opphold og litt varme så prøver vi ut riva til kunstgresset på korthullsbanen.

Kristiansand

Login error

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150