Invitasjon "Golfdamer i Sør"
Vi vil med dette få invitere alle kvinnelige golfspillere på Sørlandet til «Golfdamer i Sør».

Til alle damer i: Arendal og Omegn Golfklubb, Bjaavann Golfklubb, Grimstad Golfklubb, Hovden Golfklubb, Kragerø Golfklubb, Mandal Golfklubb, Sirdal Golfklubb, Utsikten Golf og Kristiansand Golfklubb.

Lørdag 24. mai 2014

Turneringen:
Teknisk arrangør er Kristiansand Golfklubb. Turnering er åpen for alle damer over 19 år

Det spilles i 4 klasser
*klasse 1: HCP 0,0-17,9 Stableford fra rød tee
*klasse 2: HCP 18,0-27,9 Stableford fra rød tee
*klasse 3:HCP 28,0-36,0 Stableford fra rød tee
*klasse 4: HCP 36,1-54,0 Stableford fra rød tee

Vi vil premiere de beste i hver klasse, beste dame totalt, samt at beste klubb tar napp i vandrepremien.

Fremmøte senest kl 09.00. Shotgunstart kl 09.30

Startavgift kr 400. som inkluderer spill, niste med drikke og mat og drikke før premieutdeling.

Påmelding:
Bindende påmelding i Golfbox innen 15. mai 2014

Innspillrunde:
Ønsker du innspillsrunde på banen fredag 23.mai eller tidligere, er det bare å booke tid i Golfbox.

Kontaktpersoner i arrangementskomiteen for Golf-Damer i Sør:
Kristiansand Golfklubb Inger Brodin, tlf.41566882, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mandal golfklubb Mette Erkleiv, tlf 97664686,e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Bjaavann Golfklubb Claire C.Jebsen.tlf.93247080, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi ønsker alle velkommen....

golfer lady

Simulator Åpen (08-24)

Lør - søn Stengt

UKE 46 - Takk for i år.

Frosten kom brått på oss i år. Etter en lang og god sesong, ser det nå ut til at det er over for denne gang. Heldigvis er både korthullsbane og simulator åpne gjennom vinteren.

Denne sesongen var betydelig enklere for oss på banen med en tidlig start på gode greener. Vi har gitt forgreen og fringe et bra løft gjennom sesongen med mye dressing og nytt gjødselprogram. Dette fortsetter selvsagt neste sesong og vil gjøre greenområder markant bedre. Dressing (sand) av fairway på hull to ble som forventet også positivt og vi utvider dette til flere fairways kommende sesong.

Ballmaskinen på rangen stenges uke 45 og vi legger ut «vinterballer» til selvplukk om vinteren.

Ellers vil vi rette en takk til alle dere som fikser både divots og nedslagsmerker mens dere spiller, det er en viktig jobb som hjelper oss å holde banen i god stand. Også mandagsgjengen, som reparer divots på fairway har gjort en fantastisk jobb og unge Kittelsen har spart oss mange timer med sin reparasjon av oppslåtte utslagsteder.

I vinter vil vi først og fremst konsentrere oss om rydding av underskog på korthullsbanen, men skal nok få tid til litt rydding også på hovedbanen. Vi kommer til å prøve oss på en dugnad en lørdag før Jul for å brenne bål og spise pølser på korthullsbanen. Mer info om dette kommer så snart vi vet dato.

Vi gleder oss til 2020 og jobber med planer for hvordan banen kan bli bedre. Vi ser spesielt på de dårligste utslagstedene og noe drenering her og der, samt den nevnte dressingen av fairway. Ta gjerne kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du har ideer og innspill.

Banemannskapet

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150