Stor takk til Elisabeth
Elisabeth sluttet som daglig leder ved årsskiftet. Hun har gjennom to sesonger gjort en glimrende jobb for klubben og er blitt satt stor pris på av alle medlemmer og besøkende.

Hun er nå tilbake i reiselivsbransjen og vi ønsker henne alle lykke til videre. Vi håper selvfølgelig å se mye til henne i årene fremover og vi skal nok klare å få "lurt" henne og det gode humøret inn i ett eller annet utvalg.

Fra 01.01 er det meg, Cato Benham som overtar. Skal gjøre mitt beste for å videreføre den gode jobben som Elisabeth har gjort og ser frem til å se dere alle når sesongen svinges igang.

Er det noen som lurer på noe, er det bare å kontakte meg: 416 28208 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Så igjen.... Takk for en super innsats Elisabeth.

Hovedbane Åpen
Simulator Stengt

Stengt for golfbil

Greener luftes mandag morgen, samt dresses og gjødsles før regnet som kommer mot helga.

Temperature: 13.6 °C

Sum rain 24 hours: 1.2 mm

Wind strength: 12 Kph

Wind angle: NE