Hva er nytt og hva er på gang...?
Den siste tiden har det skjedd mye nytt og mye er på gang. Vi tenkte det kunne være hyggelig med en "liten" oppdatering.

Banen
Først og fremst… tatt i betrakting at vi kun er i mars, er banen utrolig fin og alle som har vært ute er storfornøyd. Nytt av året er at det er bygget mange nye utslag på både rød og gul tee (sponset av Neumann Bygg). Spesielt hull 5 og 6 kommer det til å bli veldig spennende… Ved frost på morgenen er banen stengt.

Hullskilt
Det er snekret nye hullskilt og i løpet av kort tid vil det komme opp nye banekart på disse. De nye skiltene er bygget i Royal Impregnert materiale (sponset av Marnar Bruk) og ser veldig bra ut.

Container ved hull 1
Etter at avtalen med de gamle maskinene gikk ut i år, har vi nå inngått ny avtale. Vi får nå en helt ny brusautomat samt en ny produktautomat. Nytt er at produktautomaten også får kortbetaling. Vi vil også flytte/utvide «Greenfee Bua» ned i containeren slik at greenfee kan betales med kort i automaten. Mer informasjon om dette kommer når maskinene nærmer seg. Inntil videre er «Greenfee Bua» der hvor den alltid har vært – ved klubbhuset. I tillegg til maskinene i containeren, er det også ny kaffemaskin på vei. Denne erstatter den gamle i klubbhuset.

Kafé
Vi har jo hatt et ønske om å utvide tilbudet og åpningstidene i kafeen og nå er det noe på gang. Vi har inngått en avtale med Metos om levering av diverse nytt kjøkkenutstyr som gjør oss i stand til et utvidet tilbud i kafeen. Maskinene er i bestilling og vi håper at dette er på plass så snart som mulig. Vi kommer med mer informasjon når det nærmer seg.

Range
Vår ballautomat har etter lang og tro tjeneste begynt å leve sitt eget og uforutsigbare liv. Så etter over 20 år, har vi nå bestilt ny og bedre ballautomat. Nytt blir at du i tillegg til pollett og Solokortet nå også kan bruke bankkort. Vi håper at den nye maskinen er på plass i løpet av ca 3 uker. Frem til dette får vi slite med den gamle. Vi minner om to ting: 1 - Så lenge ballautomaten er åpen, er det ikke tillatt å plukke baller på rangen. 2 – husk å rope FORE!!! hvis du slår baller mot hull 9.

Treningstilbudet
I forhold til i fjor har vi nå utvidet tilbudet om gratis trening for medlemmer i KGK. Vi håper jo at så mange som mulig benytter seg av dette og blir med. Dette er ikke bare bra for golfspillet, det bygger også godt opp om det allerede gode miljøet i klubben.

Nytt halvtak og vaskestasjon
Det er bygget nytt halvtak ved klubbhuset, her kan du sette fra deg golfbagen/tralle. Om det regner, står det tørt. Det er også bygget ny vaskestasjon hvor både tralle, golfkøller og ikke minst sko kan rengjøres. Selv om vaskestasjonen ikke er 100% ferdig, går det fint å bruke denne allerede nå.

Vi kan forbedre oss…..????
For å øke både standard og trivsel, har vi følgende huskeregler som vi ønsker å ha ekstra fokus på. Klarer du å praktisere dette?

Klubbhus
1. Blås av skoene FØR du går inn i klubbhuset
2. Ta av deg lue / cap FØR du går inn i klubbhuset
3. Sitt ikke i møblene om du er våt
4. Rydd opp etter deg

Bane
1. Bruk golfbox og spill sammen med andre
2. Unngå tregt spill
3. Legg tilbake oppslått torv
4. Reparer nedslagsmerker – ikke bare dine…
Selvfølgelig klarer vi dette, hvis ikke skal vi minne deg på det ;-)

Til slutt
Dette ble en mye lengre artikkel en først planlagt, men slik blir det når det er mye gøy og positivt som skjer. Vi har ikke glemt kortbanen, legger ut en mer omfattende gjennomgang om ikke veldig lenge.

Hovedbane Åpen
Simulator Stengt

Stengt for golfbil

Greener luftes mandag morgen, samt dresses og gjødsles før regnet som kommer mot helga.

Temperature: 13 °C

Rain: 0.303 mm

Sum rain 24 hours: 1.6 mm

Wind strength: 14 Kph