golf

Lukk [X]

Litt informasjon.....
Selv om vi er i begynnelsen av mars, ser det ut til at vinteren nå er over og at det snart begynner å nærme seg en ny golfsesong. Det er mye spennende på gang og vi kommer her med litt informasjon…

Banen
Alt tyder på at sesongen snart er i gang…. Etter en kort vinter er banen nå kommet frem fra snøen og det ser veldig bra ut. Selv om det fortsatt er litt fuktig, ser banen veldig fin ut. Det er ingen vinterskader og sammenlignet med fjoråret er det dag og natt…. Vår Head greenkeeper Arne er veldig fornøyd og det er utvilsomt et godt tegn ;-)

Dugnad
Det planlegges dugnad allerede førstkommende helg. Selv om det er litt kort varsel, håper vi at så mange som mulig har mulighet til å delta. Vi vil ganske snart komme ut med mer informasjon om både arbeid som skal gjøres og tidspunkt.

Turneringer
Turneringsutvalget er stort sett ferdig med sesongens program og dette ser veldig spennende ut. Golfbox har kommet med en ny turneringsmodul og av den grunn har turneringene ennå ikke blitt lagt ut. Det skal avholdes kurs i Golfbox den 22. mars og rett etter dette vil turneringene også komme på nett – kanskje før…

Kurs i Golfbox
som nevnt skal det avholdes kurs i turneringsmodulen i Golfbox den 22. mars og vi har noen få ledige plasser. Så ønsker du å bidra i forbindelse med turneringer, er dette et meget bra og interessant kurs. Vil du være med, kan du kontakte Cato eller Marius.

Åpning av banen
Mange er nok veldig spendt på når banen åpner…. Slik det ser ut nå, krysser vi fingrende for en tidlig start. Det er fortsatt veldig vått og for å unngå skader er det viktig at vi ikke er for utålmodige. Gresset «våkner» til liv når temperaturen kommer opp i over 8 grader og da vil også gresset være mye bedre rustet for å ta imot ivrige golfspillere. Så snart det er forsvarlig med spill på banen, vil vi også åpne.

Drivingrange
På grunn av at det fortsatt er veldig fuktig og at ballene «plugger» seg, vil ballautomat være stengt litt til. Det ligger en god del baller ute på rangen og har du lyst til å trene litt er det bare å ta turen ut med litt «selvplukk» av baller. Når ballautomaten åpner legger vi ut informasjon om dette på nettsiden (oppe til venstre).

Banestatus

Hovedbane Åpen
Korthullsbane Åpen
Range Åpen
Simulator Stengt

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn 10 - 17

Baneinfo

UKE 40

Stengt for golfbil

Greener luftes mandag morgen, samt dresses og gjødsles før regnet som kommer mot helga.

 

Været akkurat nå

Temperature: 12.4 °C

Rain: 0.505 mm

Sum rain 24 hours: 9 mm

Wind strength: 13 Kph

Wind angle: NE

Samarbeidspartnere

 Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS metos Skaar Retura Color Line
rank neumann Wave hc reklame MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2020 av Web Norge