Følgende turneringer inngår i OOM:

01. mai      Åpningsturnering
11. mai     MotorForum Open
25. mai     Kees Verkerk
01. juni     KGK Lag
06. juni     Masters
22. juni     Color Line Open
20. juli     DNB Open
07. sept.     OOM Finale

"Bonuspeng" gis i følgende turneringer:

OOM Damedag / Gubbe, per 01. sept      Tabell 2
KGK Lag (01. juni)     Tabell 2

Opptjening av poeng fungerer som følger:
Gjennom sesongen vil det være en del turneringer som inngår i Order of Merit og hvor man tildeles poenger ut fra plassering. Selv om turneringen er delt opp i flere klasser, vil det være én fellesklasse som gjelder for poengfordelingen til Order of Merit. Ved delt plassering deles poengene for de respektive plassene.

Foruten de ordinære OOM turneringen kan man også opparbeide seg poeng i enkelte andre turneringer, dette er såkalte «Bonuspoeng» og blir tillagt resultatlisten for OOM. Det er egne poengtabeller for disse turneringene og er ikke vektet like høyt som ordinære OOM turneringer.

Finalen
Når alle innledende runder er ferdigspilt, nullstilles alle poengsummer og det deles ut nye poeng før finalen – Tabell 3.  I selve finalen spilles det om poengene i Tabell 4. Om det etter 18 spilte hull er flere som deler førsteplassen, vil det være omspill på hull 18 til det kåres en vinner. Ved lik plassering på andre plasseringer enn førsteplassen, rageres dette etter plasseringen man hadde før finalen. I finalen er det maks 36 deltagere og hvis noen av de 36 første plassene ikke kan spille, går plassen til nestemann på resultatlisten i de innledende rundene.

Om det etter 18 spilte hull i finalen er flere som deler førsteplassen på poeng, vil det være omspill på hull 18 til det kåres en vinner. Ved lik poengsum på andre plasseringer enn førsteplassen, rageres dette etter plasseringen man hadde før finalen (tabell 4).

Alle som kvalifiserer seg og spiller finalen inviteres til mat og drikke på.... info kommer

Tabell for poeng