Informasjon samarbeidspartner
Kristiansand Golfklubb har i alle år vært en god samarbeidspartner med det lokale næringslivet i Kristiansand. Foruten å være en god markedsplass, tilbyr klubben en rekke forskjellige alternativer til samarbeid. Dette være seg alt fra ren markedsføring, lukkede arrangementer for kunder/ansatte, familidager for ansatte, egne bedriftstreninger, "Veien til Golf" kurs for ansatte m.m.

Våre samarbeidspartnere har selvfølgelig forskjellige ønsker og behover for hva de ønsker å oppnå med et samarbeid med oss. Fornøyde kunder er utrolig viktig for oss i klubben og har strt fokus på å legge til rette på en posetiv og god måte.

Så har du egen bedrift eller du på vegne av din arbeidsgiver ønsker å en prat om et eventuelt samarbeid, setter vi stor pris på at du tar kontakt med oss.

Kontaktperson:
Cato Benham